PENZIONER ODVEO DEVOJČICU (7) I NJENOG BRATA U ŠUMU: Jeziv slučaj surduličkog PEDOFILA IZ MALINJAKA
Foto: Pixabay

UŽAS U SELU BLIZU SURDULICE

PENZIONER ODVEO DEVOJČICU (7) I NJENOG BRATA U ŠUMU: Jeziv slučaj surduličkog PEDOFILA IZ MALINJAKA

Devojčica je događaj ispričala roditeljima, a ovi su odmah alarmirali policiju, koja je i uhapsila osumnjičenog

Objavljeno:

Istraga u slučaju D.M. (62) iz Alakinca kod Surdulice, koji se sumnjiči da je počinio nedozvoljene polne radnje nad maloletnim detetom pre tri meseca u malinjaku kod Surdulice, još uvek traje.

Prema navodima Ivana Mladenovića, portparola Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, D.M. se nalazi na slobodi. - U ovom slučaju ispitani su svedoci, okrivljeni i naloženo je DNK veštačenje. D.M. je bio u pritvoru određeno vreme, kako ne bi uticao na svedoke, a nakon toga je pušten. Čakaju se rezultati DNK analize, kako bi se utvrdili navodi iz krivične prijave protiv D.M. - navodi Mladenović. D.M. je uhapšen u akciji “Ares”, a sumnja se da je seksualno napastvovao dete od sedam godina.

Osumnjičeni D.M. je devojčicu S.M. (7) i njenog rođenog brata, koji su iz sela Ćurkovica, poveo u šetnju iz ovog mesta u pravcu Surdulice. Otac devojčice je slučaj prijavio policiji 11. jula, po povratku iz malinjaka.

Prema navodima OJT iz Vladičinog Hana, osumnjičeni D.M. je penzioner, kog je otac oštećene devojčice angažovao za berbu malina. Sumnja se da je D. M. iskoristio to što su roditelji maloletne devojčice bili zauzeti poslom, i poveo dete u šumu, gde je ppokušavao da je ljubi i sam sebe zadovoljava. Devojčica je događaj ispričala roditeljima, a ovi su odmah alarmirali policiju, koja je i uhapsila osumnjičenog.

(Espreso.co.rs/Okradio.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.