OPLAVIO GA ZA SVE PARE! Vozač pretukao putnika u autobusu!
Foto: Marina Lopičić

užas!

OPLAVIO GA ZA SVE PARE! Vozač pretukao putnika u autobusu!

Nišliju O. C. pretukao je na stanici na Trgu kralja Aleksandra u petak oko 15 sati vozač gradskog autobusa

Objavljeno:

Nišliju O. C. pretukao je na stanici na Trgu kralja Aleksandra u petak oko 15 sati vozač gradskog autobusa, koji je saobraćao na liniji Železnička stanica-Duvanište, a svemu je prethodila svađa. Prema tvrdnjama očevidaca, vozač autobusa V. V. je naneo je putniku povrede od kojih se starac onesvestio nakon čega je prebačen u Urgentni centar.

Kako „Novosti“ saznaju, putnik O. C. (65) je na stanici počeo da lupa u vrata autoobusa, najverovatnije zbog toga što vozač nije hteo da otvori vrata, nakon čega je zadobio udarac u glavu od vozača V. V. (45).

foto: Nebojša Mandić

SAT VREMENA KOJI KRIJE TAJNU: Niko ne zna šta se dešavalo sa Jelenom u ovom periodu, A TO BI REŠILO SVE

„Ja sam čekao autobus i odjednom sam čuo viku vozača koji preti! Dok sam prišao čovek je bukvalno bez svesti lezao na asfaltu. Tek kasnije su ga pridigli“, tvrdi Nišlija I. I. koji je prisustvovao incidentu.

Kako objašnjava, građani su potom zaustavili autobus i nisu dopustili šoferu da napusti lice mesta dok nije stigla policija.

"Kad sam došla do autobusa čovek je bez svesti ležao na ulici, a ljudi su vikali: Da li je ubio čoveka", kažu očevici.

Niška policija potvrdila je da je incident prijavljen u 15 sati i da je došlo najpre do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna. Dodaju da se radi o autobusu koji saobraća na liniji Železnička stanica – Duvanište. Čitav slučaj prijavljen je Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

U Zavodu za hitnu pomoć nisu imali podatke o povredama u trenutku kada ih je naša redakcija kontaktirala, ali su naveli da je povređeni prebačen u Urgentni centar.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.