Stajala sam u hodniku dok je nožem ubadao komšiju, vikala NEMOJ, NEMOJ! ONA JE ŽRTVA HORORA U BELOJ CRKVI (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

potresno

Stajala sam u hodniku dok je nožem ubadao komšiju, vikala NEMOJ, NEMOJ! ONA JE ŽRTVA HORORA U BELOJ CRKVI (VIDEO)

Pesnicom me je udarao u glavu, ja sam se onesvestila, sve crno sam videla

Objavljeno:

Jeziv zločin potresao je prethodne noći Belu Crkvu, kada je Ivan M. prvo nožem do smrti izbo suseda Jona M. zvanog Mujo, a potom pokušao da siluje komšinicu Dragicu Jovanović.

HOROR U BELOJ CRKVI: Ivan M. nasmrt izbo čoveka i POKUŠAO DA SILUJE ŽENU!

Dragica (52) kaže da je kod osumnjičenog Ivana juče otišla kako bi se konsultovala oko sudskog spora koji sa mužem vodi oko kuće, jer je njegov otac bio advokat.

"Mene je muž tužio, hoće da mi uzme pola kuće, a to je moje, ja sam penzioner iz Danske, ja sam tu kuću kupila. Htela sam da se vratim oko 19 časova dok je još dan, a sada pokojni Mujo je rekao: "Sedi još malo, ja ću da te ispratim". Celu noć sam pričala sa policijom i sa lekarima, evo još mi curi krv iz nosa. Pesnicom me je udarao u glavu, ja sam se onesvestila, sve crno sam videla. Trčala sam posle kući, ali gde da bežim kad sam sama? Bio je pijan, ja sam stajala kod praga u hodniku, on je ubadao Muju gde je stigao. Ja sam vikala: "Nemoj, molim te". Mujo je pokušao da se brani, on ga drži, ovaj ga bode", potresno je svedočenje nesrećne žene koju je osumnjičeni potom pokušao da siluje.

foto: Zorana Jevtić

Dragica kaže da je pokušala da pobegne, ali da ju je on onesvestio udarcem u glavu.

"Ja sam vrištala: "Nemoj, nemoj". Pod stresom sam, molim vas nemojte više ništa da me pitate. Ne mogu da stojim na nogama koliko me bole kolena, koliko me je tukao, koliko sam padala", završava ona.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.