EKSKLUZIVNO: Ovo je kafić u kom je Zoran razmenjivao nežnosti s devojkom u sitne sate! Stalno su bili tu dok nije uhapšen! (FOTO)
Foto: Natalija Atanacković, Nebojša Mandić

dolazio s ljubavnicom i ćerkom

EKSKLUZIVNO: Ovo je kafić u kom je Zoran razmenjivao nežnosti s devojkom u sitne sate! Stalno su bili tu dok nije uhapšen! (FOTO)

Zorica i Zoran redovno su viđani zajedno

Objavljeno: 22:08h
Milica Božinović

Zorica Mitrović (31), nova devojka Zorana Marjanovića, koji je 15. septembra uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, izjavila je da je Zorana upoznala nakon Jeleninog ubistva i da je zbog njega spremna na sve.

MISTERIJA TETKE JELENE MARJANOVIĆ: Zatekli smo je na spomen ploči ubijenoj pevačici, O ZORANU I EKIPI JE REKLA SAMO OVO!

Ona je medijima potvrdila da su udovac i ona u dugoj i ozbiljnoj vezi i da će učiniti sve da dokaže njegovu nevinost.

foto: Facebook

Ipak, sada su se pojavile spekulacije da su Zoran i Zorica imali ljubavnu aferu i dok je Jelena bila živa!

ŽENA S KOZAMA S NASIPA U BORČI OTKRIVA ISTINU O UBISTVU PEVAČICE! Jelena nikad nije trčala ovuda, ovo je sve što se desilo tog dana!

Espreso je došao do informacija koje potvrđuju da Zorica Zoka Mitrović sada definitivno živi u kući Marjanovića u Borči sa sinom Zdravkom, i da sa ostalim članovima porodice učestvuju u planiranju Zoranove odbrane.

Naime, naša ekipa je tokom posete Borči, došla do saznanja da je Zoran poslednjih meseci pre nego što je ušao u rijaliti Zadruga, sa Zoricom često provodio vreme u jednom lokalnom kafiću u Borči. Kako nam je potvrđeno, oni su se u tom kafiću sastajali u kasnim satima, a kada bi neko ušao u kafić prestali bi da se dodiruju i teše.

foto: Natalija Atanacković

Od istog izvora saznali smo i da je Zoran u tom kafiću često provodio vreme sa Urošem, sinom iz prvog braka.

- Često je dolazio sa Urošem. Obično bi seli za šank i pili. A sa Zoricom je uglavnom dolazio uveče, ali nikada nisu bili sami. Više puta su došli sa malom Janom. Mada, od kada je on u zatvoru ona navraća sama ili sa nekim malim dečakom, verovatno sinom - otkriva naš sagovornik.

Inače, u tom kafiću je do pre nešto manje od dva meseca radio Zoranov sin Uroš, te je Zoran velikim delom svraćao i zbog toga.

Podsetimo, Zorica Mitrović, priredila je inspektorima histeričnu scenu kada je videla da su pripadnici MUP - a došli da uhapse Zorana, nakon njegovog izlaska iz Zadruge.

Ona je takođe napravila i nekoliko grupa na Fejsbuku koje nose naziv "Podrška Zoranu Marjanoviću."

foto: Printscreen

U više navrta je izjavila "da će se svim silama boriti za svog čoveka."

(M. Božinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.