Ne sećam se NIČEGA, pio sam vodku! Vozač koji je ubio BEBU DUNJU I NJENU MAJKU ŠOKIRAO  IZJAVOM!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

užas!

Ne sećam se NIČEGA, pio sam vodku! Vozač koji je ubio BEBU DUNJU I NJENU MAJKU ŠOKIRAO IZJAVOM!

Zbog sumnje da je izazvao udes u kome su život izgubile dve osobe, dok su dve povređene, priveden je Dragoljub Jocić (45) kome je Viši sud u Nišu odredio pritvor u trajanju od 30 dana

Objavljeno:

Zbog sumnje da je izazvao udes u kome su život izgubile dve osobe, dok su dve povređene, priveden je Dragoljub Jocić (45) koji je u ponedeljak najpre saslušan u Tužilaštvu nakon čega mu je Viši sud u Nišu odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

„Viši sud u Nišu odredio pritvor D.J. po dva osnova, zbog opasnosti da će uticati na svedoke i drugi, to što mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je zaprećena kazna preko 10 godina i što su način izvršenja i težina posledica krivičnog dela koje mu se stavlja na teret takvi da su doveli do uznemirenja javnosti koje je takvog intenziteta da može ugorziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka“, objašnjava portparol Višeg suda u Nišu Iva Popović.

JELENA PREDOSETILA SMRT: Posle ovih Zoranovih reči znala je da će je UBITI!

Kako „Novosti“ saznaju od izvora bliskog istrazi, Jocić je prilikom saslušanja u rekao da se ne seća svih detalja jer je bio veoma pijan. On je objasnio da je toga dana dovezao koleginicu iz Aleksinca u Niš da nešto kupi gde, kako sam tvrdi “ni sam ne zna koliko je vodke popio“. On je koleginicu vratio u Aleksinac i zatim nastavio put Niša. Kada se vraćao, prešao je na zaustavnu traku i udario u „golfa“ u kome se nalazila četvoročlana porodica i tom prilikom usmrtio četvoromesečnu bebu Dunju i njenu majku Jovanu (28). On je još dodao da nije imao nameru da pobegne nego nije bio svestan šta radi, kao i da mu saobraćajac nije dozvolio da se vrati do mesta nesreće.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.