KO JE MISTERIOZNA PRIJATELJICA MARJANOVIĆA KOJA ZNA SVE? Ona je KLJUČNI svedok Jeleninog ubistva
Foto: Dragan Kadić

otkriće sve tajne

KO JE MISTERIOZNA PRIJATELJICA MARJANOVIĆA KOJA ZNA SVE? Ona je KLJUČNI svedok Jeleninog ubistva

Misteriozna prijateljica porodice Marjanović jedan je od svedoka koji su navedeni u krivičnoj prijavi protiv Zorana Marjanovića

Objavljeno:

Bliska prijateljica porodice Marjanović, koja zna mnogo o svemu što se dešavalo u njihovoj kući, biće saslušana kao svedok u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović, saznaje „Blic“.

Misteriozna prijateljica porodice Marjanović jedan je od svedoka koji su navedeni u krivičnoj prijavi protiv Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice, koja je protiv njega podneta zbog sumnje da je 2. aprila 2016. godine u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči ubio svoju suprugu sa više udaraca u glavu.

TUGA NA GROBU JELENINE MAJKE! Održan pomen nesrećnoj Zorici, a svi su zapazili JEDAN DETALJ! (VIDEO)

UBIJENA SATAROM S LEĐA, POKUŠALA DA SE BRANI? Policija došla do novih saznanja!

foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić

Kako saznajemo, veruje se da će njeno svedočenje obelodaniti sve tajne ove porodice. Njen iskaz mogao bi biti ključan u razrešavanju misterije nestanka, a zatim i ubistva Jelene Krsmanović.

“Blic” saznaje da je prijateljica Marjanovića, koja će svedočiti, pre ubistva pevačice provodila dosta vremena u njihovoj porodičnoj kući, veoma je bliska sa celom porodicom, a posebno sa Zoranovim ocem Vladimirom.

- Ta prijateljica svakodnevno obilazi Marjanoviće, a često po ceo dan ostane kod njih. Upoznata je sa svime što se dešava, a u vreme nestanka pevačice bila je uključena u navodnu potragu za njom. Kada je Jelenino telo pronađeno, mesecima je bila u kući od ujutru do uveče - navodi izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Prema indicijama koje imaju istražni organi, kako “Blic” nezvanično saznaje, ovaj svedok zna istinu o ubistvu pevačice, ali je krije. Takođe, ona će svedočiti o međuljudskim odnosima u kući u kojoj je Jelena Krsmanović živela pre ubistva, ali i o tome kako su se Marjanovići, a pogotovo Zoran, ponašali prema nesrećnoj Jeleni. Očekuje se da iznese i mračne tajne Marjanovića koje su oni vešto pokušavali da prikriju.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.