GOTOVA DRAMA U KRALJEVU! Pretio da će aktivirati bombu u kući punoj dece, specijalci upali i ubili ga!
Foto: Printscreen / Facebook

JOVANOVIĆ PRETIO DA ĆE BACITI BOMBU

GOTOVA DRAMA U KRALJEVU! Pretio da će aktivirati bombu u kući punoj dece, specijalci upali i ubili ga!

Policija opkolila kuću, a pošto je Jovanović odbio da izađe, specijalci su upali u kuću i ubili ga

Objavljeno:

Danijel Jovanović (32), koga je policija ubila nakon što je pretio da će aktivirati bombi u kući punoj ljudi, likvidiran je u kući prijatelja koji je tog dana detetu slavio rođendan, saznaje Kurir.

Jovanović je prethodnih dana na Fejsbuku ostavljao poruke da će baciti bombu na policijsku stanicu, zbog čega je policija dan pre pre njegove smrti planirala da ga uhapsi.

POLJUBIO MALOLETNICU (15), PA UZEO BOMBU I KRENUO DA DIGNE SVE U VAZDUH! Danijel (32) je napisao BIZARNU POSVETU pre nego što je ubijen! (FOTO)

- On je bio sa petnaestogodišnjom drugaricom na autobuskoj stanici, ali je uspeo da pobegne. Ona je privedena, a dok je bila u policiji, on je zvao i tražio da je puste, ili će doći da baci bombu na stanicu - objašnjava naš izvor.

foto: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Devojčica je nakon saslušanja puštena, ali su je policajci pratili do kuće Jovanovićevog prijatelja, gde je bila proslava dečjeg rođendana. U međuvremenu je policija opkolila kuću, a pošto je Jovanović odbio da izađe, specijalci su upali u kuću i ubili ga.

Prema rečima onih koji su poznavali Jovanovića, on je bio oženjen i iz braka ima dvanaestogodišnju ćerku. Majka mu je preminula pre više godina, a oca nikad nije pominjao. Jovanović je, podsetimo, zbog više krivičnih dela robijao 10 godina, a iz zatvora je izašao prošle godine.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.