I ONA ĆE BITI SASLUŠANA! Policija ispituje - KAKVU ULOGU IMA ZORANOVA DEVOJKA U SLUČAJU JELENINOG UBISTVA?
Foto: Kurir

sumnjiva, ali zbog čega?

I ONA ĆE BITI SASLUŠANA! Policija ispituje - KAKVU ULOGU IMA ZORANOVA DEVOJKA U SLUČAJU JELENINOG UBISTVA?

Posle otkrića da je Zoran Marjanović poznavao Zoricu Mitrović i pre ubistva supruge Jelene, kao i da je išao kod nje nekoliko sati nakon sahrane, policija će zvati Zoricu na saslušanje

Objavljeno: 12:04h

Šokantno otkriće da se Zoran Marjanović poznavao sa Zoricom Mitrović i pre ubistva njegove supruge Jelene Marjanović daje ovom slučaju novi pravac koji je usmeren ka otkrivanju ne samo motiva nego i svih učesnika u stravičnom zločinu.

IMATE POGREŠNOG ČOVEKA, PUSTITE GA! Zoranova devojka NAPRAVILA SCENU dok su ga hapsili, TRESLA SE I URLALA NA INSPEKTORE!

Kako pišu beogradski mediji, istraga će ići i ka eventualnoj umešanosti Zoranove ljubavnice u ubistvo 2016. godine i ona će biti pozvana na saslušanje u MUP.

Marjanović je uhapšen 15. septembra ove godine zbog sumnje da je ubio Jelenu i nalazi se u pritvoru.

foto: Kurir

- Ispostavilo se da su Zoran i Zorica slagali da se nisu poznavali pre Jeleninog ubistva. Više od godinu dana Marjanović je plasirao srceparajuće priče o navodno velikoj ljubavi sa Jelenom, zaklinjući se da će zauvek ostati sam. Njegova mračna tajna je sada otkrivena, a najbizarnije je je što je 7. aprila nakon Jelenine sahrane, već ugovarao odlazak kod nove devojke - rekao je za beogradske medije izvor upućen u istragu.

Po rečima sagovornika i Zorica je slagala da nije pre Jeleninog ubistva poznavala Zorana, a veoma je čudno kako se za tako kratko vreme zbližila ne samo sa Zoranom već i sa njegovom porodicom i da je ubrzo prešla da živi kod Marjanovića u Borču. Kako kaže ona se čak javno hvalila da bi život dala za Zorana i da ne može da živi bez njega.

- Treba ispitati ulogu ne samo članova porodice marjanović, nego i Zorice Mitrović. Ovo otkriće može da donese obrt u istrazi jer je Zoran u vreme ubistva uveliko imao ljubavnicu. Sasvim je logično da i Zoricu pozovu na saslušanje - zaključuje za beogradske medije izvor upućen u istragu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.