PROFI UBICE S PRIGUŠIVAČIMA IZREŠETALI JUGOSLAVA CVETANOVIĆA U CENTRU VRANJA! Ovo je njegova prva slika!
Foto: Kurir.rs

krvna osveta

PROFI UBICE S PRIGUŠIVAČIMA IZREŠETALI JUGOSLAVA CVETANOVIĆA U CENTRU VRANJA! Ovo je njegova prva slika!

- Mi smo obeleženi, još samo fali da nam stave „target“ na glavu - pričao je ubijeni Juge, čiji je brat likvidirao Nikolu Bojovića

Objavljeno: 12:50h

U Vranju je noćas u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog ubijen Jugoslav Cvetanović (31), potvrdio je danas portparol vranjske Policijske uprave Goran Jovčić, navodeći da policija preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju tog slučaja.

Kako se nezvanično saznaje, ubijen je najverovatnije u haustoru kod drogerije "Lili", koja se nalazi u samom centru grada, u neposrednoj blizini Glavne pošte, gradskog šetališta i nekoliko gradskih kafića.

POZOVITE GA DOK JE JOŠ ŽIV, UBIJAJU ADVOKATE, UBIJAJU SVE! Pitbul predosećao da će mu ubiti brata?!

Haustor zgrade u kojoj je noćas ubijen!

foto: GOOGLE STREET VIEW

Cvetanović je ubijen vatrenim oružjem sa oko 30 hitaca, a pretpostavlja se da su ubistvo izvršili profesionalci koristeći prigušivače. On je pronađen oko 00.40 u lokvi krvi, a Hitna pomoć vranjskog Zdravstvenog centra je konstatovala smrt na licu mesta.

Nakon toga pripadnici PU Vranje blokirali su prilaze gradu u potrazi za počiniocima a blokada je ukinuta u ranim jutarnjim časovima.

Prema nezvaničnim saznanjima, Jugoslav Cvetanović je brat Saše Cvetanovića, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića.

KRVNA OSVETA

Ubistvo Jugoslava Cvetanovića ima i svoju ozbiljnu predistoriju.

Sve je počelo 29. aprila 2013, kada je ubijen Nikola Bojović, rođeni brat Luke Bojovića, označenog kao vođe zemunskog klana.

Za ovo ubistvo osumnjičen je i kasnije uhapšen u Crnoj Gori Saša Cvetanović, zvani Pitbul ili Gladijator, rođeni brat sada ubijenog Jugoslava zvanog Juge.

Kako je na suđenju za ovo ubistvo prikazano na snimcima siguronosnih kamera, Saša Cvetanović osumnjičen je kao neposredni ubica Bojovića, koji je najpre pucao u njega, a zatim, kada je Bojović pao, nastavio da puca u žrtvu spreda i otpozadi.

Kako su „Vranjske“ pisale te godine, Saša je odranije bio poznat policiji.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- On je naš „poznanik“ – rekao je tada za „Vranjske“ izvor iz PU Vranje – još od njegovih maloletničkih dana. Nema dela za koje ovde nije privođen i procesuiran, nije bilo samo ubistva i silovanja. Narkomanija, krađe, obijanja, nasilničko ponašanje, to je bilo uobičajeno za njega.

Bojeći se krve osvete u sukobu crnogorskog klana Šaranovića sa „zemuncima“ Luke Bojovića, mlađi Sašin brat, ubijeni Jugoslav, rekao je 2013. za „Vranjske“ da se brine za svoju i bezbednost svoje porodice.

- Mi smo obeleženi, još samo fali da nam stave „target“ na glavu. Smatram da moj brat Saša nema nikakve veze s ovim slučajem koji mu se stavlja na teret, a zbog čega smo svi mi iz porodice ugroženi.

I mene baš interesuje, a nadam se i celu javnost, a trebalo bi i organe gonjenja – ko je stvarno „Pitbul“? Jer, mog brata Sašu niko nikada nije nazivao tim nadimkom, na poternici za njim koja je godinama na snazi, čitko i jasno piše da se traži Saša Cvetanović zvani „Gladijator“ - rekao je tad mlađi Cvetanović za „Vranjske“.

Zbog ovakve situacije, vranjska policija dodelila je pratnju Cvetanoviću, ali je ona ukinuta posle izvesnog vremena.

Bilo kako bilo, Saši Cvetanoviću se u slučaju ubistva Nikole Bojovića sudi kao egzekutoru, plaćenom izvršiocu krvne osvete.

Pored njega, uhapšeni su i Slobodan Šaranović, brat pokojnog Branislava, kao nalogodavac, kao i Ratko Koljenšić i Miloš Delibašić, kao saučesnici u ubistvu.

(Espreso.co.rs / Novine Vranjske / Kurir / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.