NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA: Zoran ima sina sa ljubavnicom koji je rođen samo dve godine nakon Jane?
Foto: Kurir

porodična saga

NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA: Zoran ima sina sa ljubavnicom koji je rođen samo dve godine nakon Jane?

Da li Zoran osim ćerke Jane i sina Uroša, ima još jedno dete, zasad nije utvrđeno jer nijedna od porodica nije želela da da izjavu za medije

Objavljeno:

Mitrovićeva je nakon Zoranovog hapšenja obelodanila da su u ljubavnoj vezi, a ubrzo su počele da kolaju priče da je otac deteta upravo Marjanović. Sumnja je uvećana posle Jeleninog ubistva, kada se Zorica uselila sa detetom kod Marjanovića, a naročito posle izjava izvora o frapantnoj sličnosti između navodnog oca i sina, pišu beogradski mediji.

Prema rečima izvora bliskog Mitrovićevoj, ona iz prvog braka ima ćerku, koja živi sa ocem, a majka je i dečaka (4), o čijem ocu se ne zna ništa.

Marjanovići gledali kako se Jelena davi?! BIZARAN DETALJ SVIREPOG UBISTVA U BORČI

foto: Damir Dervišagić

Da li Zoran osim ćerke Jane i sina Uroša, ima još jedno dete, zasad nije utvrđeno jer nijedna od porodica nije želela da da izjavu za medije. Da li je dete njihovo istražuje i policija, koja sumnja da bi to mogao da bude motiv za stravičan zločin.

- Sve je moguće, pa čak i to da je Zorica sina dobila sa Zoranom i to dok je on uveliko bio u braku sa Jelenom. U vreme kad je Zoričin sin rođen, Jana je imala dve godine. Šta je tu istina, to niko ne zna. Vidi se da su Zorica i Zoran zaljubljeni jedno u drugo, a koliko je ona opčinjena njime, vidi se i po time št ga grčevito brani i uporno tvrdi da on nije kriv za ubistvo supruge - priča sagovornik.

Kako dodaje, Mitrovićeva je poznanicima pokazivala fotografije sina, ali je ostala misteriozna kad je reč o njegovom ocu.

- Ranije je pričala da ne može da otkrije ko je otac mališana jer je on oženjen. Slučajnost ili ne i Zoran je tada bio u braku. Inače, ostao sam u šoku kada sam video dete. Mnogo liči na Zorana, bukvalno su identični. Ta sličnost je zapanjujuća, naročito kad se mališan uporedi sa fotografijama objavljenim u javnosti na kojima je Zoran imao desetak godina. Toliko liče da sam na prvi pogled pomislio da su otac i sin - kaže izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.