Marjanovići gledali kako se Jelena davi?! BIZARAN DETALJ SVIREPOG UBISTVA U BORČI
Foto: Damir Dervišagić

užas

Marjanovići gledali kako se Jelena davi?! BIZARAN DETALJ SVIREPOG UBISTVA U BORČI

Voda iz kanala nije mogla da ukloni sve tragove zločina

Objavljeno: 08:23h

Pevačica „Zvezda Granda” Jelena Krsmanović Marjanović (33) izdahnula je u kanalu u Borči u trenutku dok su krvnici gledali njenu samrtničku agoniju, piše Alo!

Šokantan preokret u slučaju Marijanovića: IMA SVEDOKA DA JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU!

MA, ZOKI JE UBIO STO POSTO! Jelenina porodica od prvog dana ZNALA JE KO JE UBICA! (FOTO)

- Teške povrede su svakako bile presudne, ali je voda iz kanala bila faktor koji je ubrzao Jeleninu smrt! Ona se u samrtničkoj agoniji borila da ispliva i dođe do vazduha, ali se najmanje dva do tri puta nagutala vode! Tada je udahnula i grančicu, koja je nađena u njenom dušniku. Na osnovu tragova blata koje je nađeno na farmerkama Zorana Marjanovića, osnovano se sumnja da je on baš u to vreme bio kod kanala. Ima indicija da osumnjičeni Zoran tada nije bio sam i da je bio u društvu nekog od članova porodice. Međutim, policija u ovoj fazi istrage još proverava da li je udovac imao pomagače, koliko ih je bilo i da li su svi članovi porodice - navodi naš izvor blizak istrazi.

Voda iz kanala nije mogla da ukloni sve tragove zločina.

foto: Privatna arhiva

- Patolog je utvrdio okvirno vreme smrti, koje može da odstupa oko 15 minuta od vremena smrti nesrećne žene. U svakom slučaju, nalaz pokazuje da je ubijena tog dana kada je nađeno njeno telo, a ne prethodnog. To znači da od trenutka smrti do njenog pronalaska nije proteklo više od 24 sata - objašnjava izvor.

Na naše pitanje zbog čega je Jelena ostavljena u kanalu, maltene nadomak kuće, a nije bačena, recimo, u Dunav, naš sagovornik daje uverljiv odgovor.

- Sve ukazuje da je posle ubistva nastala frka. Izbila je, najverovatnije, svađa gde će da bace leš i kako će se rešiti tragova, što je uticalo da je ostave upravo tu gde se sve i odigralo - objašnjava izvor Alo.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.