GANGSTERSKI OBRAČUN NA DORĆOLU! Kriminalac hteo da ubije 8 ljudi, policajac ih spasao!
Foto: Printscreen/Youtube/RTS Sajt - Zvanični kanal

strašno

GANGSTERSKI OBRAČUN NA DORĆOLU! Kriminalac hteo da ubije 8 ljudi, policajac ih spasao!

Vlasnik restorana Jakša Šćekić je u dobrom stanju

Objavljeno:

Jakša Šćekić (33), vlasnik beogradskog restorana, koga je u nedelju ujutru ranio Luka Mišković (27) ispred restorana pre nego što ga je usmrtio policajac, u dobrom je stanju i uspešno se oporavlja u Urgentnom centru u Beogradu. On ima ustrelnu ranu i povređena mu je ključnu kost.

PALA KRV NA DORĆOLU: Ubijen mladić posle svađe u kafani, još jedna osoba ranjena! (VIDEO)

U nedelju ujutru, oko 2 sata, u restoranu u ulici Cara Dušana na Dorćolu, Luka Mišković je najpre pravio probleme u objektu, zbog čega je izbačen, a zatim je uzeo pištolje i pucao na ljude i vlasnika, koji su stajali ispred. Tom prilikom, Šćekić je pogođen u rame, a zbog ozbiljnosti povreda prebačen je u Urgentni centar.

- Da policajac nije reagovao, Miković bi ubio bar osmoro ljudi. Momak sa podebelim krivičnim dosijeom pucao je na ljude iz dva pištolja koja je imao ispod majice. Polcijac je uspeo da ga spreči u pokolju. Kada je Mišković upucan, on je otišao do auta, gde je i umro - dodaje naš sagovornik.

Kako smo saznali, napadač Luka Mišković odranije je poznat policiji i nije prvi put da je učestvovao u incidentima ovakve vrste. Pre sedam godina repetirao je pištolj na policijsku patrolu koja je pokušala da ga legitimiše.

foto: Printscreen/Youtube/RTS Sajt - Zvanični kanal

Podsetimo, Mišković je u subotu ujutru nešto posle ponoći ušao u lokal sa još jednim muškarcem i devojkom. Kako smo saznali, on je tada provocirao zaposlene i goste i pretio da će ih sve pobiti, zbog čega je zamoljen da ode.

- Bio je pijan, nakon što je izašao pozvali smo policiju, međutim, tragedija se dogodila kada je otišao da uzme oružje, da li do svog stana ili automobila, nije poznato, ali veoma se brzo vratio sa dva pištolja - rekao je ranije izvor.

Kako je naveo, kada se vratio, Mišković je iz dva pištolja pucao na ljude i vlasnika, koji su se nalazili ispred restorana, a ubrzo je stigla i policijska patrola. Pošto je odbijao da spusti pištolj i pripucao čak i na policiju, njega je usmrtio policijac. Mišković je zadobio prostrelne rane stomaka i grudnog koša, a preminuo je na licu mesta.

Nije poznato zbog čega je Mišković napadao osoblje i goste, a zatim pucao na vlasnika. Prema nezvaničnim informacijama, pucnjavi je prethodila svađa sa gazdom.

- Mišković je ranije bio dobar prijatelj vlasnika restorana - kaže izvor medija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.