DOK JE KRVAVA LEŽALA U KANALU, JELENA JE JOŠ UVEK BILA ŽIVA! Šok detalji sa superveštačenja!
Foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić

pevačica brutalno ubijena

DOK JE KRVAVA LEŽALA U KANALU, JELENA JE JOŠ UVEK BILA ŽIVA! Šok detalji sa superveštačenja!

Zoran Marjanović je na dan ubistva viđen u centru grada u periodu između 16 i 20 časova i to kod Crkve Svetog Marka

Objavljeno: 11:23h

Juče su u javnost procureli detalji superveštačenja koje je obavio najpoznatiji srpski patolog dr Zoran Stanković. Naime, utvrđeno je da je Jelena Marjanović ubijena na nasipu u Borči, da je usmrćena sa više udaraca tupim predmetom u glavu i da je imala odbrambene, što ukazuje na to da se grčevito borila za život kada je napadnuta.

JANA JE NACRTALA NEŠTO ŠTO REŠAVA JELENINO UBISTVO? Vaspitači i policija u šoku zbog njenog CRTEŽA!

Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanjaponovio je za TV Pink da je u njenom dušniku pronađena grančica, što ukazuje na to da je bila živa dok je ležala u kanalu, ali da je najverovatnije ipak doneta na nasip, te da su joj povrede na glavi zadate na nekom drugom mestu.

9 OSOBA POD LUPOM ZBOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Zoran nije jedini, SVI ONI SU ISPITIVANI! (FOTO)

Šipka je razjasnio da je u veštačenju učestvovalo nekoliko stručnjaka, između ostalih i veštač sudske medicine, kojem je posao da se izjasni o mehanizmima povređivanja i vremenu smrti, a to je upravo uradio dr Zoran Stanković.

- Prerano je utvrđivati samo na osnovu sudsko-medicinskog nalaza gde se događaj desio. Zoran Marjanović je na dan ubistva viđen u centru grada u periodu između 16 i 20 časova i to kod Crkve Svetog Marka, a ako je on počinilac postavlja se pitanje kako je i kojim prevoznim sredstvom došao do kuće ili centra grada. Postoje nadzorne kamere kojima je lako utvrditi koju garderobu je nosio tog dana i neka ga je sigurno snimila - rekao je Šipka, dodajući da je zbunjujuć odabir veštaka jer nijedan nije radio na obdukciji.

Šipka je ponovio rezultate istraživanja svog Centra - majica Jelene Marjanović, na kojoj je pronađena crvena bleda pruga, ukazuje na to da je žrtva presvlačena, jer je nemoguće da bude čista nakon udaraca u glavu.

- Moralo je biti krvi i to lokvi krvi, tako da smo sigurni da je ubica presvukao Jelenu - rekao je Šipka za Televiziju Pink.

(Espreso.co.rs / TV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.