HITNA POMOĆ OVOJ DEVOJČICI NIJE POMOGLA, A MOŽDA BI DANAS BILA ŽIVA: Otkriven uzrok Marijine (14) smrti!
Foto: Kurir

strava i užas

HITNA POMOĆ OVOJ DEVOJČICI NIJE POMOGLA, A MOŽDA BI DANAS BILA ŽIVA: Otkriven uzrok Marijine (14) smrti!

Porodica je prozvala lekare Hitne pomoći da su zakasnili jer veruju da je „Mariji bilo spasa“

Objavljeno:

Prema prvim rezultatima obdukcije koju je obavio niški Institut za sudsku medicinu, Marija Pribanović (14) iz okoline Trstenika preminula je od virusne upale pluća.

Saznajemo da izveštaj sa obdukcije još nije kompletan, jer se čeka na upoređivanje njenog zdrastvenog kartona i toksikoloških rezultata. Naime, moguće je i da je pogubno po ovaj mladi organizam bilo i uzimanje nekih lekova za snižavanje telesne temperature.

UMRLA MARIJA PRIBANOVIĆ (14): Iz Hitne pomoći rekli da nemaju slobodno vozilo?!

Smrt devojčice početkom meseca izazvalo je veliko uznemirenje javnosti jer preminula, po tvrdnjama porodice, nije bolovala, niti je imala neki drugi zdravstveni problem. Njoj je 7.septembra uveče iznenada pozlilo a umrla je pre nego što su stigla Hitna pomoć iz Trstenika.

Marija je tog dana pala pored stepenica, ali je imala svega nekoliko ogrebotina i majci je rekla da je dobro i da ne treba da ide kod lekara. Međutim, uveče, oko 23 čas se onesvestila i zatim i preminula.

Porodica je prozvala lekare Hitne pomoći da su zakasnili jer veruju da je „Mariji bilo spasa“. Tužilaštvo je zbog ovih optužbi i naložilo obdukciju a konačan izveštaj biće uskoro dostupan javnosti.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.