Dabovićku Đilas doveo u zatvor! Iz džipa je izašla sa kesama, i otkrila kako je njen brat! (FOTO)
Foto: Kurir

posetila brata

Dabovićku Đilas doveo u zatvor! Iz džipa je izašla sa kesama, i otkrila kako je njen brat! (FOTO)

Milan je prošle godine u septembru uhapšen na Brankovom mostu jer je u njegovom automobilu pronađeno 2,4 kilograma kokaina

Objavljeno:

Ana Dabović posetila je juče brata Milana Dabovića u Centralnom zatvoru u Beogradu, a društvo joj je pravio dečko Dragan Đilas, s kojim je nedavno obnovila vezu.

Slavna košarkašica u posetu je stigla nešto posle deset časova. Bivši gradonačelnik Beograda ostavio je devojku ispred CZ, a potom se preparkirao i čekao je u kolima.

Dabovićka je iz džipa izašla s kesama punih hrane, a nije bila preterano voljna da komunicira s medijima. Na pitanje novinara kako je Milan, kratko prokomentarisala:

- Moj brat je dobro.

foto: Marina Lopičić

Stariju sestru Milice Dabović stražari su sproveli u zatvor, a nakon sat vremena izašla je i dalje neraspoložena za razgovor.

foto: Marina Lopičić

Podsetimo, Milan je prošle godine u septembru uhapšen na Brankovom mostu jer je u njegovom automobilu pronađeno 2,4 kilograma kokaina.

Viši sud u Beogradu je 12. jula ove godine izrekao prvostepenu presudu Daboviću i osudio ga na šest godina zatvora. Milica i Ana Dabović teško su podnele ovu presudu jer su izuzetno vezane za brata.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.