Nadrogirala se, pa satarom zaklala majku i baku: Nedostaju mi, svaku noć ih sanjam!

POČELO SUĐENJE TEODORI VIKTOROVIĆ

Nadrogirala se, pa satarom zaklala majku i baku: Nedostaju mi, svaku noć ih sanjam!

Teodora je rekla da se ne seća detalja jer je bila pod dejstvom tableta i alkohola (u krvi nađeno 3,6 promila). Ipak, navela je da je tragedija možda mogla biti sprečena
Objavljeno: 17:17h

- Kajem se zbog toga što sam učinila. Još ih smatram živima... Sanjam ih stalno. To su moja majka i baka. Teško mi je, ali tek sada sam svesna šta sam uradila, kao i posledica. Ne mogu da vratim vreme, niti njih dve. Uništila sam život svojoj deci, suprugu, sebi... Majka smrskala lobanju tek rođenom sinu: Ovakav zločin Srbija ne pamti! Ovako je, ne krijući suze, u Višem sudu u Beogradu svoju odbranu iznela Teodora Viktorović (39). Ona se tereti da je početkom marta, u porodičnom stanu u Mileševskoj ulici na Vračaru, satarom usmrtila svoju majku Ljiljanu (61) i baku Ivanku (90).

Teodora je rekla da se ne seća detalja jer je bila pod dejstvom tableta i alkohola (u krvi nađeno 3,6 promila). Ipak, navela je da je tragedija možda mogla biti sprečena... - Kao dete sam često prisustvovala svađama roditelja, njihovim pijanstvima, ružnim rečima, bila sam tu kada je majka nožem ubola oca - ispričala je optužena. - Zbog svega ovoga, uzeli su me kod sebe baba i deda. A deda mi je, bukvalno, bio sve.
Prema rečima optužene, majka ju je konstantno zlostavljala. - Njena pijanstva su se nastavila, kao i maltretiranja. Pa, tukla me je sve do moje 24. godine, a ja nikad nisam pružila otpor. Bila je protiv moje veze i braka sa Borislavom, vodila me na abortus jer nije želela da imamo decu. Vređala me je i ponižavala.
Ona je ispričala da je kobnog jutra popila veću količinu tableta za smirenje. Htela je da bebi skuva mleko, probudila je majku, a ona je počela sa vređanjima. Teodora je onda dohvatila sataru, prišla majci i udarila je nekoliko puta po glavi. Potom je ubila i babu. (Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.