UBIJENA U KUPATILU PORODIČNE KUĆE, A NE NA NASIPU! Najmračniji detalj Jeleninog ubistva izašao na videlo!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

tuga

UBIJENA U KUPATILU PORODIČNE KUĆE, A NE NA NASIPU! Najmračniji detalj Jeleninog ubistva izašao na videlo!

Telo nesrećne pevačice, čiji je suprug Zoran Marjanović uhapšen zbog ovog zločina, ubačeno je u vodu oko tri sata ujutru, a pronađeno desetak sati kasnije

Objavljeno:

Jelena Marjanović Krsmanović (33) ipak nije ubijena na nasipu u Borči, već je posle brutalne likvidacije dovezena u noći između 2. i 3. aprila 2016. i ostavljena u kanalu, a navodno policija sumnja da je zločin izvršen upravo u kupatilu porodične kuće Marjanovića.

ZORAN I JANA SU VIĐENI NA SMETLIŠTU, ona je preskakala VIJAČU: Novi momenti u slučaju ubistva Jelene Marjanović

NOSI TUĐE GAĆE U ZATVORU: Porodica ne posećuje Zorana - ŠTA SE DEŠAVA?!

Nezvanično, nov tragovi ukazuju da je ona usmrćena sa čak 34 udarca u glavu, nakon čega je njeno telo umotano u tepih ili ćebe i baćeno u kanal pored nasipa.

foto: Kurir

Da policija od početka nije isključila tu mogućnost govori i činjenica da je ekipa inspektora i forenzičara deset dana nakon zločina pretresla kuću i dvorište Marjanovića i iz nje iznela dve crne kese i tepih, o čemu je Kurir već pisao.

Telo nesrećne pevačice, čiji je suprug Zoran Marjanović uhapšen zbog ovog zločina, ubačeno je u vodu oko tri sata ujutru, a pronađeno desetak sati kasnije.

Novim detaljima istrage potvrđeno je nedavno pisanje Kurira da Jelena nije usmrćena odmah na nasipu.

Stravičan zločin je, prema saznanjima Kurira, dugo planiran, a pored uhapšenog Marjanovića sumnja se da je u likvidaciji učestvovalo još nekoliko osoba.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.