NOSI TUĐE GAĆE U ZATVORU: Porodica ne posećuje Zorana - ŠTA SE DEŠAVA?!
Foto: Dragan Kadić

odrekli ga se?!

NOSI TUĐE GAĆE U ZATVORU: Porodica ne posećuje Zorana - ŠTA SE DEŠAVA?!

Članovi porodice nisu posetili osumnjičenog za ubistvo, a kako smo saznali, juče u toku dana je trebalo neko da mu neko donese garderobu koju je tražio

Objavljeno:

Zoran Marjanović, suprug pokojne pevačice Jelene Marjanović, nakon što je uhapšen, prebačen je u Centralni zatvor u Beogradu i od tada ga nije posetio niko osim advokata.

OVAKO ĆE OTKRITI KO JE JELENINA DVOJNICA! Da li će Hrvati metodom Čiča Gliše rešiti najmisterioznije ubistvo decenije!?

DA LI JE OVO PRAVA ISTINA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ? Ubijena je dan pre, pa su je dovezli u Borču i bacili u kanal!

- On nije imao drugu posetu sem advokata. Niko mu nije doneo garderobu, ali ni paket. Ne odbija hranu i nema posebne zahteve. U pritvoru se nalazi sa još jednim cimerom i samo ponavlja da je „nevin” i da se brine za ćerku Janu - dodaje izvor blizak slučaju.

Članovi porodice nisu posetili osumnjičenog za ubistvo, a kako smo saznali, juče u toku dana je trebalo neko da mu neko donese garderobu koju je tražio. Dvojica advokata, Veljko Delibašić i Nikola Dumnić, posetili su juče oko 11 sati Zorana kako bi razgovarali sa njim.

Nakon razgovora sa osumnjičenim advokat Veljko Delibašić je istakao da je Marjanović priseban, ali i iznenađen zbog krivičnog dela za koje se tereti, tim pre, kako je naveo, „što je pritvor određen da ne bi uticao na svoju pokojnu taštu kao svedoka”.

foto: Dragan Kadić

- Ovo najbolje govori o ozbiljnosti dokaza. Pitao je za ćerku, naravno, vrlo odgovorno brine za celu porodicu. U ovom trenutku odbrani nije prezentovan nijedan ozbiljan dokaz koji bi ukazivao na to da je Zoran izvršio to krivično delo. Videćemo da li će se u nastavku pojaviti nešto novo, ali u ovom trenutku zaista ne vidim ništa opasno po Zorana Marjanovića - izričit je bio advokat Delibašić.

Za sada nije poznato na koji način bi pokojna majka Jelene Krsmanović mogla da se poveže sa Zoranom Marjanovićem i celim slučajem pevačicinog ubistva, ali ono što je poznato jeste to da je njemu nakon hapšenja određen pritvor do 30 dana. Takođe, nije poznato ko će braniti Marjanovića, ali, kako saznajemo, njega će najverovatnije braniti tim od petorice advokata.

Podsetimo, Zoran Marjanović je uhapšen u petak u Borči zbog sumnje da je učestvovao u brutalnom ubistvu pevačice. Nakon hapšenja je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.