SAŠA MIRKOVIĆ VRAĆEN U ZATVORSKU BOLNICU! Mora da bude pod stalnim nadzorom lekara!
Foto: Marina Lopičić

opasno!

SAŠA MIRKOVIĆ VRAĆEN U ZATVORSKU BOLNICU! Mora da bude pod stalnim nadzorom lekara!

Pojedni beogradski mediji su preneli 15. septembra da je Mirković koji štrajkuje glađu prebačen u zaječarsku bolnicu zbog srčanih smetnji

Objavljeno:

Bivši predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković danas će biti prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Njegovo trenutno zdravstveno stanje je dobro, a u bolnici u Beogradu će biti pod stalnim nadzorom lekara, rečeno je Beti u Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija, koja je u sastavu Ministarstva pravde.

Osnovni sud u Zaječaru odredio je Mirkoviću 12. septembra, na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana zbog straha da će tokom istrage uticati na svedoke u postupku koji se vodi protiv njega.

SAŠA MIRKOVIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE: Kad je ušao u MARICU, čekalo ga je jedno neprijatno iznenađenje! Mirković i još jedna osobu su uhapšeni dan ranije zbog sumnje da su oštetili tamošnji budžet za skoro 14 miliona dinara. Pojedni beogradski mediji su preneli 15. septembra da je Mirković koji štrajkuje glađu prebačen u zaječarsku bolnicu zbog srčanih smetnji. Prema navodima lista, Mirković je pod jakom policijskom zaštitom prebačen na odeljenje kardiologije zaječarskog Zdravstvenog centra.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.