Majka smrskala lobanju tek rođenom sinu: Ovakav zločin Srbija ne pamti!

HOROR U POŽAREVCU

Majka smrskala lobanju tek rođenom sinu: Ovakav zločin Srbija ne pamti!

Dalja istraga će utvrditi da li je majka dete tukla rukama ili je u pitanju neki tup predmet
Objavljeno:

Obdukcioni nalaz koji je stigao u Više tužilaštvo u Požarevcu potvrdio je sumnje policije da je Silvana T. iz jednog okolnog sela ubila tek rođenog sina tako što mu je smrskala lobanju. Prema izveštaju s obdukcije, malenom dečaku su na nekoliko mesta vidljivi prelomi kostiju lobanje! - Dete je rođeno živo i zdravo, nakon čega je nastupila nasilna smrt. U pitanju su mehaničke povrede lobanje, usled čega je dete i preminulo, objašnjava naš izvor blizak celom slučaju. Prema rečima našeg izvora, dalja istraga će utvrditi da li je majka dete tukla rukama ili je u pitanju neki tup predmet.

Silvana T. je u utorak po podne rekla inspektorima da je rodila mrtvo dete. Međutim, lekari su primetili povrede koje su ukazivale na nasilnu smrt. Obdukcija je potvrdila da se radi o ubistvu, a ne o prirodnoj smrti. Uhapšena žena saslušana je u policiji u Požarevcu, a protv nje je podneta krivična prijava za ubistvo deteta pri porođaju. Ona je, nezvanično, tvrdila da nema nikakve veze s ubistvom i da se radi o nesreći. Ovaj slučaj niko od komšija, a ni prijatelja Silvane T. našim novinarima nije želeo da komentariše. - Komšinica nije kod kuće. Ne znamo ni da je bila trudna. Povučena je i nikome od nas nije se poveravala. Znamo samo da je ovde bila policija i ništa više - priča jedna od Silvaninih komšinica.
Stock/Shutterstock, Beba
Inače, prema našem krivičnom zakonu, Silvani T. preti do pet godina zatvora zbog ubistva tek rođenog sina. Silvana T. je nakon saslušanja u policiji hitno prebačena u bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja. - Bila je u veoma zapuštenom stanju, ali sada se oporavlja i uskoro će biti puštena na kućno lečenje. Bila je i psihički nestabilna, tako da je s njom bila otežana i komunikacija - dodaje izvor. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.