SAŠA MIRKOVIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE: Kad je ušao u MARICU, čekalo ga je jedno neprijatno iznenađenje!
Foto: Zorana Jevtić

definitivno!

SAŠA MIRKOVIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE: Kad je ušao u MARICU, čekalo ga je jedno neprijatno iznenađenje!

Saša Mirković, koji je iz pritvora Okružnog zatvora u Zaječaru prekjuče prebačen na Odeljenje intenzivne nege u Zdravstvenom centru Zaječar, nešto pre 13 časova otpušten je sa odeljenja

Objavljeno: 14:45h

Saša Mirković, koji je iz pritvora Okružnog zatvora u Zaječaru prekjuče prebačen na Odeljenje intenzivne nege u Zdravstvenom centru Zaječar, nešto pre 13 časova otpušten je sa odeljenja, javlju mediji.

Njega je policija izvela iz bolničke sobe i uvela pravo u policijsku maricu.

Međutim, marica se nije uputila u zaječarski zatvor u kome je Mirković bio u pritvoru do 30 dana zbog sumnje da je proneverio oko 14 miliona dinara iz budžeta dok je bio predsednik Skupštine.

Prema nezvaničnim saznanjima, Mirkovića upravo sprovode u Centralni zatvor u Beogradu.

Mirković će u stvari biti prebačen u zatvorsku bolnicu u Beogradu i biće pod stalnim nadzorom lekara, rečeno je medijskim agencijama u Upravi za izvršenje krivičnih sancija.

Njegovo trenutno stanje je dobro i redovno uzima terapiju, navode u Upravi.

Mirković i njegova saradnica Milena Trajković su pod istragom zbog sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja, te da su oštetili budžet Grada Zaječara za skoro 14 miliona dinara.

U ovom slučaju protiv pevača Aleksandra Vuksanovića, poznatog kao Aca Lukas, i D. P, kao i Mirkovića, policija je tužilaštvu podnela krivične prijave zbog sumnje da su oštetili Fudbalski klub "Timok" iz Zaječara za 20.944.000 dinara.

Vuksanović i D. P. nisu uhapšeni i protiv njih će biti vođen redovan krivični postupak, što znači da će u narednom periodu biti ispitani kod tužioca povodom krivičnih prijava policije.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.