OVO JE NAJODVRATNIJA STVAR KOJA SE DESILA U SRBIJI! Otkriven BORDEL sa psima, nudi se 1.000 evra nagrade ko otkrije gde se nalaze!
Foto: Facebook/Lenjivac Rezurekšn

bolesno!

OVO JE NAJODVRATNIJA STVAR KOJA SE DESILA U SRBIJI! Otkriven BORDEL sa psima, nudi se 1.000 evra nagrade ko otkrije gde se nalaze!

Šokantne fotografije iz takozvanog psećeg bordela preplavile su internet i šokirale javnost

Objavljeno: 21:13h

Fotografije na kojima omamljeni pas leži, obučen u mrežaste čarape i cipele sa štiklom, uznemirile su korisnike društvenih mreža. Počele su masovno da se šire, a onda s eumešala i grupa "Levijatan" koja je otkrila šokantne informacije.

Naime kako oni tvrde, fotografije su iz takozvanog bordela sa psima, a postoje još gore koje nisu objavljene.

Udruženje "Levijatan" nudi 1.000 evra nagrade onome ko ih dovede do jednog ovakvog mesta.

Fotografije koje slede su uznemirujuće sadržine.

"Dobili smo informaciju da se ovakvi bordeli sa psima nalaze i u Beogradu. Ovakva vrsta dekadencije društva i trendova sa zapada mora da se zaustavi. Nudimo početnu nagradu od 1000 eura ko nas dovede do jednog ovakvog mesta, ili nam da informaciju gde se ovakvi ljudi skupljaju. Ovo prevazilazi zakon, sledeće što očekujemo je da postane normalna i pedofilija i silovanja i ne znamo više ni sami šta bolesnicima može da padne na pamet. Mi svi zajedno kao društvo moramo da kažemo JASNO NE ovakvom otrovu koji nam se plasira.

Inače ove i jos neke gadnije slike se vrte po "duhovitim" srpskim portalima. Ovo ne da nije smešno nego je toliko degradirajuće, mizerno i bolesno da je nas sve u kompletu sramota cele ljudske rase. Levijatan."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.