ADVOKAT GREŠKOM UBIJEN? Ubica je čekao u mraku, pucao i verovatno ZAMENIO Nemanju sa komšijom!
Foto: Printscreen / Facebook / Немања Стојановић

užas!

ADVOKAT GREŠKOM UBIJEN? Ubica je čekao u mraku, pucao i verovatno ZAMENIO Nemanju sa komšijom!

„Ne postoji ni trunka sumnje da je neko imao motiv da likvidira mladog advokata Nemanju Stojanovića (27). Sve ukazuje na profesionalnog ubicu i da je reč o grešci.“

Objavljeno:

Ovako za „Blic“ pričaju upućeni u istragu ubistva advokata Nemanje Stojanovića koji je sa četiri hica iz pištolja ubijen pre dva dana. Istraga se, kako saznajemo, fokusira na prikupljanje dodatnih dokaza sa lica mesta i pregled snimaka sa okolnih kamera.

- Sve ukazuje na to da se mladić zatekao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. To je tek tragedija, ako je mladić ubijen greškom - kažu upućeni u istragu.

NEMANJU (26) UBILI GREŠKOM?! Pomešali ga sa kriminalcem koji ima isti auto i živi u istoj zgradi?!

Navodno, postoji indicija da je sačekuša bila namenjena Nemanjinom komšiji sa debelim kriminalnim dosijeom, koji iza sebe ima 10 godina zatvora u Valjevu i Zaječaru zbog razbojništva i teške krađe.

- Ubica je pucao u siluetu, po oceni stručnjaka hici su bili precizni, grupisani u telo i glavu. Poslednjim metkom ubica je overio mladića. U mrklom mraku oko 2.30, jer nije radila rasveta posle oluje, ubica je čekao žrtvu. Nekako u isto vreme i Nemanja i komšija su se vraćali kući. Pretpostavka je da je ubici javljeno da dolazi žrtva i da se postavi u zasedu. Komšija se, međutim, zadržao u putu i prvi na ulazu u zgradu pojavljuje se nesrećni mladić. Blizina policije je okolnost koja uznemirava ubicu i čini ga nervoznim, jer gleda što pre da se udalji. On puca u siluetu, mada je značajna fizička razlika između potencijalne mete i mladića - jedan je od mogućih scenarija ubistava mladića o kome se spekuliše u krugovima koji imaju veze sa istragom.

U porodici Stojanović šok i tuga zbog smrti mladića koji samo što je počeo da radi kao pripravnik kod oca, poznatog advokata Miroslava - Mikija Stojanovića.

- Porodica nikada neće moći da se oporavi od velikog gubitka. Sestra, majka i otac, svi su van sebe - s tugom pričaju njihovi najbliži.

Oni su zato zatražili i pomoć lekara.

Navodno, otac je bio sumnjičav da se neko sveti, ali on nije radio teže predmete, već parnične slučajeve i nikada mu niko nije pretio.

- On je sada ruina od čoveka, ceo svet mu se srušio. Svi su mu sumnjivi, teško je sve podneo - pričaju prijatelji Stojanovića.

Saslušanje oca posle sahrane

Kako naglašava, u fokusu su poslovi oca ubijenog Stojanovića, poznatog jagodinskog advokata Milovana - Mikija Stojanovića.

- S obzirom na to da je njegov otac poznati advokat, koji je bio angažovan i za mnoge krivične slučajeve na Kosovu, on će biti ispitan kada bude u stanju da govori, najverovatnije posle sahrane svog sina. On bi trebalo da ukaže da li sumnja na nekoga i na koga - navodi izvor “Blica”.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.