Jana želi da vidi ubicu svoje majke! ZORAN MARJANOVIĆ otvorio dušu i otkrio JOŠ JEDAN DETALJ!
Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

šok

Jana želi da vidi ubicu svoje majke! ZORAN MARJANOVIĆ otvorio dušu i otkrio JOŠ JEDAN DETALJ!


Zoran je rekao da zamera pokojnoj tašti što je sumnjala da njegova porodica ima veze sa sektom

Objavljeno:

Zoran Marjanović progovorio je u rijalitiju „Zadruga“ o ubistvu supruge Jelene Marjanović.

On se poverio Lepom Mići i ispričao šta se dogodilo kobnog 2. aprila. 2016. godine, kada je njegova žena stradala na nasipu u Borči. Posebno je bio emotivan kad je otkrio detalje kako je njegova šestogodišnja ćerka Jana reagovala kada je saznala da više nema majku.

NE MOGU DA JE SMIRE, SVAKE NOĆI SE BUDI UZ VRISKE: Glumica pored ovoga DONELA NEOČEKIVANU ODLUKU O SAHRANI!

foto: Dragan Kadić

- To s Janom je bilo strašno. Ništa nije funkcionisalo. Bili smo kao u kućnom pritvoru, a dete plače svaki dan. Morao sam da angažujem dečjeg psihologa, koji nam je objasnio kako da postupamo s njom i kako da joj dajemo određene odgovore na pitanja o tragediji. Jedno veče me je pitala gde je mama. Tada sam joj rekao: „Sećaš li se onog dana kad smo otišli na nasip, kad je mama otišla da trči?“ Pošto dete ima fotografsko pamćenje, odgovorila mi je potvrdno. E, tad kad je ona krenula da trči, a mi krenuli za njom, nje više nigde nije bilo. Sutradan ju je policija pronašla, a majka je poginula od zlikovca - ispričao je Zoran i nastavio:

- Dete je ostalo bez teksta. Tražila je da joj pokažem ko je zlikovac. Onda sam otišao na internet i pokazao joj snimak nekog hapšenja. Ona ima ogromnu želju da zlikovac nikad ne izađe iz zatvora. I sad ona čeka i svaki dan me pita da li je policija uhapsila tog zlikovca koji je ubio njenu majku. Dete očekuje pravdu. Objasnio sam joj da vrhunski tim policije radi na tome. Nakon tog razgovora Jana je bila smirenija, sad je srećnija, funkcioniše s vršnjacima, traži da ide u igraonice, hiperaktivna je i sve je u najboljem redu - završio je Zoran.

foto: Dragan Kadić

JELENINA MAJKA NIJE BILA SVA SVOJA

Zoran je rekao da zamera pokojnoj tašti što je sumnjala da njegova porodica ima veze sa sektom.

- Kad je sve ovo počelo, pokojna Zorica je bila pogubljena. Zaustavljali su je na kapiji, na ulici, pitali je za nekakve sekte, a ona je na to odgovorila da ne zna ništa. Ja sam je pitao: „Aman, Zorice, dolazila si na naših 13 slava za ovih 13 godina i kako ne znaš ništa, bila si na 13 Božića, bdenja u Crkvi Svetog Marka. Ma ja joj praštam, bila je pogubljena zbog bolesti - rekao je Zoran.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.