NE MOGU DA JE SMIRE, SVAKE NOĆI SE BUDI UZ VRISKE: Glumica pored ovoga DONELA NEOČEKIVANU ODLUKU O SAHRANI!
Foto: Facebook

teskoba

NE MOGU DA JE SMIRE, SVAKE NOĆI SE BUDI UZ VRISKE: Glumica pored ovoga DONELA NEOČEKIVANU ODLUKU O SAHRANI!

Svitanje 7. septembra 2017. godine glumica Ivana Panzalović dugo će pamtiti i slaviti kao drugi rođendan

Objavljeno:

Košmari, scene kao iz filmova i lokva krvi dugo će je proganjati. Uz pomoć stručnih lica Ivana pokušava da se oporavi i krene dalje. U svemu joj podršku pružaju i roditelji, koji su odmah iz Doboja, gde žive, došli u Beograd da bi bili sa svojom mezimicom.

- Ivana se budi noću, sanja Srđana i sve što se desilo. Često je doktori zateknu uplakanu. Zbog situacije koju je preživela ona je okružena stručnim licima koji pričaju sa njom, daju joj savete kako da na šta bolji i što brži način prevaziđe stresnu situaciju. Psiholozi stalno razgovaraju sa njom. Ivana svim snagama pokušava da se što pre izvuče iz toga. Terapije brzo deluju na nju i želi da se što skorije vrati poslu. Kaže da će tako pre pokušati da zaboravi tragediju - kaže izvor za “Blic puls”.

NEVEROVATAN PREOKRET U ISTRAZI, NIJE KAO ŠTO SE MISLILO? Zapisnik otkrio šokantne detalje o Ivani i Srđanu!

foto: Printscreen/facebook

Da je i sama svesna situacije u kojoj se našla pre nekoliko dana, potvrdila je i Ivana Panzalović za “Blic”.

- Znam da ću do kraja života imati sliku jedne završene scene u glavi. A ove prethodne možda i zaboravim. Plašim se kako ću dalje... Veliki je ovo šok i stres za mene. Trenutno me glava jako boli, pre dva dana sam operisana, ali nisam besna, oprostila sam i nadam se da ćemo oboje naći mir u duši, on na onom, a ja na ovom svetu - rekla je tada Ivana Panzalović.

Ova mlada glumica koja je popularnost stekla u “Kursadžijama” uz lekarski nadzor uskoro će moći da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.

- Ivana se često budi noću, vrišti i ponavlja: „Nemoj, Srđane, ne radi to!” Sanja scene kako leti ventilator po kući, stvari, a on je juri skalpelom. Doktori su zabrinuti, ali se nadaju da će sve proći kako treba. Kontrole su redovne, a razgovor sa psihoterapeutima će joj dodatno pomoći. Oni se nadaju da će seanse uticati na Ivanu i samo se plaše, kao i njeni roditelji, da se Ivana od stresa ne povuče u sebe i ne izoluje od ljudi. Međutim, ona im ponavlja da ne brinu i da je hrabra devojka, kao i da posle ovoga ništa gore u životu ne može da joj se desi - kaže izvor upućen u celu situaciju.

Iako je mogla da nastrada, o Srđanu ne želi da govori loše.

foto: Printscreen/facebook, Privatna arhiva

To je, kako kaže, čovek kojeg je mnogo volela.

- Moje molitve će biti za njega, a ja sam, ponavljam, srećna što sam živa - istakla je glumica.

Ivana je želela da prisustvuje sahrani, ali lekari i roditelji joj nisu dali da napusti bolničku postelju.

- Želela je još jednom da se oprosti od Srđana. Međutim, roditelji su bili protiv toga. Pokušavala je da ih ubedi, ali sve je bilo uzaludno. Majka je stalno uz nju. Govori joj da je prioritet da se oporavi i da ne sme da napušta bolnicu. Istog mišljenja su bili i lekari. Kažu da bi možda izlazak i dodatni stres uticali na nju, da bi joj to dodatno pogoršalo zdravlje - dodaje izvor.

Inače, samo mesec dana pre ubistva Ivana je proslavila rođendan, a ubrzo je nakon toga objavila i da se verila. Na proslavi ništa nije slutilo na to da se iza ljubavne idile krije ljubomora koja ih je oboje mrvila.

(Espreso.co.rs / Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.