GLUMICI IZ KURSADŽIJA PROVERILI DA LI JE IMALA BARUT NA RUKAMA! Novi momenti ZLOČINA NA DEDINJU
Foto: Printscreen/Youtube/TVKopernikus/Zorana Jevtić

Šta se ovo dešava?

GLUMICI IZ KURSADŽIJA PROVERILI DA LI JE IMALA BARUT NA RUKAMA! Novi momenti ZLOČINA NA DEDINJU

- Najvažniji je parafinski test ruku, jer on otkriva ko je pucao. Proverava se da li je i glumica imala tragova barutnih čestica na rukama, bez obzira na njene tvrdnje da joj je lekar pucao u glavu, a posle toga izvršio samoubistvo - kaže izvor iz istrage

Objavljeno:

Šta se zaista desilo u noći kada je u ulici Koste Racina na Dedinju izgubio život hirurg sa VMA Srđan Cvetanović, a ranjena je glumica iz Kursadžija Ivana Panzalović, pokazaće tragovi baruta.

Kako piše Alo!, utvrđeno je da su oboje u trenutku obračuna, 7. septembra oko 4.30, imali alkohol u krvi.

- Glumica je jedini živi svedok ove drame. Njen iskaz je od velikog značaja za utvrđivanje istine, ali će slika celog događaja biti potpuno jasna tek kada se obave sva veštačenja. Za rasplet drame je potrebna skica lica mesta, policijski zapisnik o uviđaju, foto-dokumentacija, obdukcioni nalaz o povredama pokojnog doktora, izveštaj lekara o ranjavanju glumice, balistički nalaz i izjava glumice - navodi izvor Alo! iz istrage.

Balističko veštačenje treba da pokaže ko je pucao i sa kojeg rastojanja.

- Najvažniji je parafinski test ruku, jer on otkriva ko je pucao. Ako je hirurg pucao, na njegovim rukama su morale da ostanu čestice baruta. Proverava se da li je i glumica imala tragova barutnih čestica na rukama, bez obzira na njene tvrdnje da joj je lekar pucao u glavu, a posle toga izvršio samoubistvo. Važan je oreol oko njene rane na glavi, jer to govori sa kojeg je rastojanja pucano. Ako je rastojanje između tela i cevi manje od 40 centimetara, oko ulazne rane će ostati trag barutnih čestica - objašnjava sagovornik Alo!

On dodaje da se na osnovu kanala rane utvrđuje gde su bila usta cevi. Rana može da otkrije da li je doktor pucao glumici u glavu kada je prislonio pištolj ili je hitac ispalio iz daljine. Na osnovu njihovog međusobnog položaja, koji je zatečen prilikom uviđaja, kao i iskaza glumice, proveravaće se kako je pucao i da li se ceo događaj odigrao baš onako kako je profesorka iz „Kursadžija” ispričala.

Prijatelj Srđana Cvetanovića tvrdi za Alo! da je glumica pravila scene hirurgu, zbog čega je sa društvenih mreža morao da obriše slike sa bivšom ženom.

- Prava istina je da je glumica ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana se znaju otkada je ona bila mala. Upravo zbog toga su svoju burnu vezu i krili od javnosti - izjavio je medijima prijatelj pokojnog hirurga.

Podsetimo, Ivana je policajcima ispričala da joj je Srđan posle burne svađe i tuče pucao u glavu, a potom izvršio samoubistvo.

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.