Kasapin pre 3 nedelje zaklao ženu na slavi, danas pronađen mrtav u zatvoru!

brzo su mu presudili

Kasapin pre 3 nedelje zaklao ženu na slavi, danas pronađen mrtav u zatvoru!

Prema nezvaničnim informacijama, telo pokojnika poslato je na obdukciju kako bi se ustanovio tačan uzrok smrt
Objavljeno:

Nebojša Pavlović(61), osumnjičeni za krvavo ubistvo supruge Milice 16. novembra, preminuo je juče u kruševačkom zatvoru, saznaju „Novosti“. Prema nezvaničnim informacijama, telo pokojnika poslato je na obdukciju kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti. Dnevnik žene koju je muž ubio na slavi: Imam 60 godina i pitam se kako sam još živa! Teška tragedija zadesila je, da podsetimo, dom Pavlovićevih na njihovu slavu, Đurđic. Prema priči ćerke Olivere Milenović, otac Nebojša, bivši kasapin, pripremio je sve lične stvari potrebne za „boravak“ u zatvoru, uzeo žuti nož i upao u odvojenu porodičnu kuću gde je njegova supruga već godinama živela sama. Nesrećnu ženu zaklao je pred gostima, dok je uključivala šporet.

Iza Milice Pavlović ostalo je potresno svedočanstvo o godinama teškog bračnog života u nasilju. Nesrećnica je ispisala dramatične redove o danima kada ju je Nebojša maltretirao pod dejstvom alkohola, a želela je da iz te njene ispovesti jednog dana nastane knjiga, kao savet ženama koje trpe porodično nasilje.
Nije poznato ko i gde će sahraniti Nebojšu Pavlovića. Njegova žrtva sahranjena je na lokalnom groblju u selu Varvarin 18.novembra. Oko 200 prijatelja i i članova familije prisustvovalo je molitvama u Crkvi Svete Katarine na Novom groblju. Nakon ubistva, ženske organizacije, ali i Miličini potomci, Olivera i Oliver sa decom, protestovali su ispred zgrade kruševačkog suda, nezadovoljni zbog spore reakcije pravosuđa na ranije prijavljivano nasilje u porodici. Naime, istog dana kada je trebalo da daju izjave pred Višim javnim tužilaštvom u slučaju ubistva svoje majke, pred osnovnim sudom je trebalo da počne suđenje u slučaju porodičnog nasilja prijavljenog još 27.januara 2013.godine! (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.