UBISTVO KUMA I JEDNA REČENICA NAKON NJEGA! Arkanov ubica otkrio - ovo je bio OKIDAČ za likvidaciju!
Foto: Profimedia, Dragana Udovičić

ispovest se nastavlja

UBISTVO KUMA I JEDNA REČENICA NAKON NJEGA! Arkanov ubica otkrio - ovo je bio OKIDAČ za likvidaciju!

- Arkan je ubio mog kuma Peru i Jusu Bulića! Skole je izjavio saučešće i rekao: Ražnatović slavi! - kaže Nikolić

Objavljeno:

Petar Vujičić, koji je krstio ćerku Dragana Nikolića Gagija, ubijen je s Jusufom Jusom Bulićem u maju 1998, zbog čega je Nikolić odlučio da 2000. učestvuje u likvidaciji Željka Ražnatovića.

- Na dan kad su kum i Jusa ubijeni, Pera je bio kod mene u stanu na Novom Beogradu, kod današnjeg hrama Svetog Vasilija. Ručali smo i pričali, i danas se sećam, doneo mi je na poklon sivu „versaće“ duksericu... Pitao sam ga kako je Jusa, a on mi je rekao da nije dobro, da pije bensedine i da se "stresne stvari dešavaju"...

foto: Dragana Udovičić

EKSKLUZIVNO U KURIRU pročitajte detaljne opise dešavanja koja su prethodila ubistvu, Gagijevu ispovest o svojim motivima, kako je odlučio da se upusti u planiranje likvidacije, susrete sa drugim akterima, kako je prekinuo odnose sa Arkanom ali i kako su se pobrinuli da Ražnatović nešto ne posumnja..

On je posle 17 godina odlučio da ispriča sve što nije rekao na sudu, o tome zbog čega neki akteri nisu govorili istinu, zbog čega materijalne dokaze koji bi mu išli u korist nije dostavio pravosudnim organima, o bekstvu iz Srbije, ali i o hapšenju u Beču... ČITAJTE U KURIRU.

foto: Kurir

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.