BIĆETE ZAKLANI KAO ZEČEVI: Subotičkim novinarima pretili SMRĆU zbog teksta o Labanu!
Foto: Magločistač.rs/printscreen, Youtube printscreen

nema dalje!

BIĆETE ZAKLANI KAO ZEČEVI: Subotičkim novinarima pretili SMRĆU zbog teksta o Labanu!

“Magločistač” je, uz pomoć Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV), pretnje prijavio Odeljenju za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije

Objavljeno: 13:57h

Novinarima subotičkog portala “Magločistač” upućene su pretnje smrću u kojima se, između ostalog, navodi da će biti „zaklani kao zečevi“ i da će „čizmama gaziti“ po njihovim „krajnicima“.

BAHATI LABAN: Gradonačelnik koji je pretio profesoru KUPUJE OSAM LUKS LIMUZINA!

Povod za pretnje je tekst „Svi smo mi radnici Goše, a vladari Labani“, objavljen 4. septembra, a koji se bavi pretnjama smrću koje je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban uputio svom stranačkom kolegi iz SNS-a Vladimiru Polovini, navedeno je u saopštenju novinarskih udruženja.

GRAĐANI IZVIŽDALI gradonačelnika Labana koji je pretio čoveku da će mu ČUPATI GRKLJAN!

“Magločistač” je, uz pomoć Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV), pretnje prijavio Odeljenju za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije.

Novinarska i medijska udruženja – NUNS, NDNV, Asocijacija onlajn medija, Asocijacija nezavisnih elektronskih medija i Lokal pres, najoštrije su osudila pretnje i zahtevaju od nadležnih državnih organa da reaguju u skladu sa zakonom i u skladu sa Sporazumom o saradnji i merama za podizanje bezbednosti novinara, kao i da po hitnom postupku pronađu i primereno sankcionišu one koji stoje iza ovih pretnji.

foto: Print Screen Youtube

“Novinarska i medijska udruženja izražavaju veliku zabrinutost zbog konstantnih pretnji kojima su dugo već izloženi novinari i mediji koji nisu bliski vlasti, kao i zbog normalizacije diskursa pretnji, poziva na likvidaciju i vulgarnosti svake vrste u javnom govoru’’, navodi se u saopštenju.

Da podsetimo, u javnost je isplivao audio-snimak, koji je objavio Espreso.co.rs, na kom se čuje da je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban pretio profesoru Vladimiru Polovini "čupanjem grkljanja" i "betonskim cipelama".

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

(Espreso.co.rs / NUNS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.