HIRURGOV PRIJATELJ PROGOVORIO: Ne mogu više da trpim priče o Srđanu, OVO JE  ISTINA! Ivana je bila ljubomorna, a sve se desilo zbog...
Foto: Kurir

konačno!

HIRURGOV PRIJATELJ PROGOVORIO: Ne mogu više da trpim priče o Srđanu, OVO JE ISTINA! Ivana je bila ljubomorna, a sve se desilo zbog...

Kako je ispričao Goran, druga Srđanova supruga bila je medicinska sestra na VMA, u braku su bili dve godine, a sporazumno su se razišli

Objavljeno:

Nakon svađe sa glumicom Ivanom Panzalović, poznati hirurg je sebi presudio

- Prava istina je da je glumica Ivana ćerka Srđanovog dugogodišnjeg prijatelja iz Doboja, koji tamo ima kliniku. Srđan i Ivana su imali burnu vezu, a znaju se od kada je bila mala. Njihova veza je baš zato skrivana. Imali su probleme, a znam i koje i zbog koga - započinje svoju ispovest Goran Đokić iz Beograda, prijatelj plastičnog hirurga Srđana Cvetanovića, koji je prvo pucao u svoju devojku glumicu Ivanu Panzalović, a potom oduzeo sebi život u porodičnom domu na Dedinju, rano u četvrtak ujutru.

GIŠKIN GOVOR NA SAHRANI NAJBOLJEG DRUGA LEDI KRV: Brijaću bradu krvlju tvojih dželata! Preksinoć sam pomišljao da ih ubijem 10, ali...

- Srđan i ja se znamo više od 20 godina, znam sve šta mu se dešava u životu i vreme je da se sazna prava istina. Kao prvo, Srđan je imao troje zlatne dece, i to trojke. Njegova prva bivša žena je bila nastavnica u osnovnoj školi. Razveli su se pre 16 godina - dodaje prijatelj hirurga.

Kako je ispričao Goran, druga Srđanova supruga bila je medicinska sestra na VMA, u braku su bili dve godine, a sporazumno su se razišli.Nakon razvoda on i Ivana su uspostavili kontakt i sa njom je bio u vezi možda od februara pa do kobne noći.

Svoju vezu su krili, jer je Ivana ćerka dugogodišnjeg Srđanovog prijatelja. Od kraja maja su živeli zajedno u stanu na Dedinju, koji je Srđan nasledio od oca.

- Čim je započeo vezu s njom, smršao je, pustio bradicu, malo promenio imidž... Posle tri-četiri mececa zabavljanja bili su na letovanju u Italiji.

Ispričao mi je da ima probleme, da je ljubomorna. Gađala ga je stvarima, pravila je scene i u Palermu - rekao je Srđanov prijatelj.

foto: Printscreen/facebook

Kako kaže, Srđan je morao da skine slike sa Fejsbuka i Instagrama s bivšom ženom.

- Nekoliko puta mu je pravila scene, žalio mi se da ga je napadala da ima neku na dežurstvu, u stilu - ko zna šta on tamo radi. Poslednji put smo se videli pre 15 dana, delovao je umorno i nekako sav propao... Pitao sam šta mu je, vidim da nije zadovoljan. Rekao mi je da je u redu, da ima mnogo dežurstava, a da sa Ivanom kao i uvek - ludilo - otvorio je dušu Goran.

"Srđan se nikad nije potukao, nikom nije naudio"

Prijatelj Goran Đokić kaže i da je hirurg Srđan čovek koji se nikad nije potukao, nikom nije naudio. On ističe i da niko nije mogao da očekuje da bi ovako nešto mogao da uradi.

- Svakom je pomogao, finansijski, zdravstveno. Imao je troje zlatne dece, kad se razveo od njihove majke, uvek je bio tu za njih. Uzoran otac iz veoma kulturne i obrazovane porodice. Plaćao je redovno alimentaciju, letovanja, zimovanja - dodaje Goran.

Voleo je lep život, njegov otac je bio načelnik Kardiologije na VMA, umro je pre nekoliko godina, majka takođe doktorka, a ona je preminula pre 20 godina. Takođe, rekao je i da je Srđan imao pištolj, kao i dozvolu za njega, ali ga dugo nije pominjao.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.