UHAPŠEN UBICA PIŽONOVOG ZETA: Dželat Gorana Đuričkovića pao u Beču!
Foto: Fonet

rešeno

UHAPŠEN UBICA PIŽONOVOG ZETA: Dželat Gorana Đuričkovića pao u Beču!

Đuričković je stradao 2015. godine u 3. pokušaju likvidacije

Objavljeno:

Policija je uhapsila S. P. zbog sumnje da je 2015. godine ubio Gorana Đuričkovića, zeta legendarnog fudbalera Crvene zvezde i Jugoslavije, Vladimira Petrovića Pižona, piše Alo!

Crnogorska policija je u saradnji sa kolegama iz Austrije konačno rasvetlila ovaj slučaj, i privela osumnjičenog za ubistvo.

Sumnja se da je ubistvo Đuričkovića nastavak obračuna dva crnogorska klana, budvanskog i kotorskog, započetog u Valensiji, kada je ukradeno 300 kilograma kokaina.

Sukob dva klana počeo je ubistvom Cetinjanina Gorana Radomana, koji je pripadao kotorskom klanu, a poznat je bio i kao saradnik Dragana Dudića Frica, koji je slovio za bliskog prijatelja Darka Šarića.

Usledila je odmazada suprotnog klana, pa je 17. aprila ubijen Đuričkovićev kum Saša Marković.

Đuričković je stradao u trećem pokušaju likvidacije. Prvi put stradala je slučajna žrtva, a druga žrtva je njegov kum Saša Marković, koji je likvidiran 17. aprila u Budvi na kućnom pragu.

U operativnoj rekonstrukciji zločina, inspektori su došli do sumnje da je motiv za to ubistvo bio opomena Đuričkoviću da vrati novac od sumnjivih poslova.

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.