MOMCI, EVO PARE, SIPAJTE BENZIN: Isplivali novi detalji o incidentu sa BENTLIJEM I VUČIĆEVOM KOLONOM
Foto: Facebook

opasno

MOMCI, EVO PARE, SIPAJTE BENZIN: Isplivali novi detalji o incidentu sa BENTLIJEM I VUČIĆEVOM KOLONOM

Advokat Nevena Protić, koja zastupa Tančeva i Dukića, kaže da je reč o "dobrim mladićima"

Objavljeno:

Austrija je za Lukom Radulovićem, vozačem crnog "bentlija" koji je ugrozio sigurnost Aleksandra Vučića, raspisala potragu zbog ranjavanja dvojice Čečena u diskoteci u Beču, saznaju "Novosti".

Radulović je posle sukoba sa Čečenima pobegao u Srbiju, gde se skrivao sve do subote, kad je na Topčiderskoj zvezdi udario u automobil u kom je bio Vučić.

Njemu i dvojici saputnika u ponedeljak je, na predlog višeg javnog tužioca, i po odluci sudije za prethodni postupak, određen pritvor do 30 dana, da ne bi uticali na svedoke.

Radulović, Stevan Dukić (22) i Miloš Tančev (22) su u ponedeljak saslušani, a policija ih je posle zadržavanja od 48 sati privela u tužilaštvo sa krivičnom prijavom koja ih tereti za teži oblik ugrožavanja sigurnosti, za šta je zaprećena kazna do osam godina zatvora.

Njima su uzeti krv i urin na analizu, a rezultati su pokazali da je Radulović, koji je bio za volanom "bentlija", vozio pod uticajem alkohola i narkotika.

- Nismo ni primetili kolonu, vozili smo se, napravili nekoliko krugova i bilo nam je lepo. Tek kad su nas zaustavili, posle pola sata su nam rekli da je u koloni predsednik Vučić - ispričali su oni, prenose Novosti.

Njima je ključeve "bentlija" dao Ivica Dragutinović, vlasnik vozila, uz reči: "Momci, evo pare, sipajte benzin".

Dragutinović, saznaju Novosti, često dolazi u "Nanu", klub na Senjaku gde njih trojica rade. Osim ovog noćnog kluba, njih trojica obezbeđuju i splavove "River" i "Blejvoč", a rade za agenciju za obezbeđenje čiji je vlasnik ultimat-fajter Dušan Panajotović.

Za volanom je, utvrdila je policija, bio Radulović, dok je pored njega sedeo Dukić. Na zadnjem sedištu se smestio Tančev.

Advokat Nevena Protić, koja zastupa Tančeva i Dukića, kaže da je reč o "dobrim mladićima".

- Oni nisu osuđivani, protiv njih se ne vode postupci - ističe Protićeva. - Ovi momci rade kao obezbeđenje i njihovi roditelji su zabrinuti posle svega što se dogodilo. Oni nisu imali sukob sa zakonom.

Radulović je poslednji put hapšen prošle godine, kad je kod njega pronađeno 10 grama kokaina, a pre toga pisane su mu krivične prijave zbog sumnje da je počinio razbojništva, ali i posedovao i rasturao narkotike. Teretili su ga i za nasilničko ponašanje.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.