KAKVA DOMAĆICA! Srpkinja dilovala kokain i ekstazi na Ibici, UHVATILI JE SASVIM SLUČAJNO!
Foto: Profimedia

ni manje ni više!

KAKVA DOMAĆICA! Srpkinja dilovala kokain i ekstazi na Ibici, UHVATILI JE SASVIM SLUČAJNO!

Prema izvorima na koje se pozivaju španski mediji, a koji su navodno upućeni u slučaj, sumnja se da je uhapšena Srpkinja prodavala drogu na Ibici

Objavljeno:

Španska policija uhapsila je srpsku državljanku V.N. (33) u mestu Santa Eularija na Ibici, zbog sumnje da se bavila trgovinom narkoticima.

Prema pisanju španskih medija, V.N. je uhapšena nakon što ju je, u rutinskoj kontroli saobraćaja, zaustavila policiju i kod nje našla određenu količinu droge, pišu "Večernje novosti".

Otkrili smo NAJVEĆU MISTERIJU SRPSKIH ULIČNIH ZLOČINA: U ovim atentatima i nesrećama KAMERE NISU RADILE?!

- V.N. je bila u automobilu kada je španska policija u njenoj torbici pronašla 19 tableta ekstazija, 10 kesica kokaina, pet kesica ketamina, tri kesice sa drogom kristal-meta, i 100 evra u sitnim apoenima - prenela je španska štampa.

Prema izvorima na koje se pozivaju španski mediji, a koji su navodno upućeni u slučaj, sumnja se da je uhapšena Srpkinja prodavala drogu na Ibici.

- Sva droga je bila spakovana u kesice za prodaju. Zbog toga se veruje da je uhapšena žena bila diler i ona je sprovedena u pritvnor. Inače, tokom letnjih meseci, lokalna policija na Ibici, u saradnji sa nacionalnom policijom sprovodi česte kontrole radi suzbijanja dilovanja narkotika - pišu španski mediji.

Podsetimo, u novembru 2016. godine, španska policija je u Barseloni uhapsila sprske državljane koji su navodno bili umešani u šverc droge. Oni su navodno sa lažnim dokumentima bili angažovani kao eksperti na uzgoju marihuane, koju su sadili u kućama van grada, u kojima su imali sve potrebne instalacije neophodne za uspešan rast.

Tokom istrage, utvrđeno je da je marihuana čuvana u podu kuće i da je transportovana u kamionima koji su često menjani.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.