LEGIJA SPREMA PAKLENI DOČEK ALBANCU MORINI: Čim stigneš u srpski Alkatraz ČEKA TE OVO!
Foto: Profimedia, Facebook

poslao poruku!

LEGIJA SPREMA PAKLENI DOČEK ALBANCU MORINI: Čim stigneš u srpski Alkatraz ČEKA TE OVO!

- Vest da je Hrvatska odobrila izručenje Morine Srbiji brzo je stigla do "Alkatraza"

Objavljeno:

Milorad Luković Legija (48), koji izdržava kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, obećao je da će albanski državljanin Ismail Morina imati „vatreno krštenje“ ukoliko posle izručenja Srbiji stigne u srpski Alkatraz.

Kako se saznaje od izvora od izvora bliskih ovom zatvoru, Legija je posle vesti da će Albanac najverovatnije biti pritvoren u najstrožem zatvoru u Požarevcu, navodno poručio: Robijaši će ga je*ati čim stigne.

- Vest da je Hrvatska odobrila izručenje Morine Srbiji brzo je stigla do Alkatraza. Tamo se pronela brzinom svetlosti. Bivši komandant Crvenih beretki je među prvima sa odobravanjem dočekao ovu informaciju. On je u šali rekao da će Morina naje*ati čim stigne u „vazdušnu banju“, kako naziva najčuveniji srpski zatvor. Zbijajući šale na račun svog dugogodišnjeg boravka u Požarevcu, rekao je da će se pobrinuti da Morini, navodno, organizuje odbor za doček. Naravno, svi znaju da je tako nešto neizvodljivo, jer se Legija nalazi u samici, ali je na taj način dao sebi malo oduška.

Poznato je da se u pismima porodici zeza na račun svog boravka u ovom zatvoru i da im redovno šalje pozdrave iz „vazdušne banje“ - prepričava sagovornik.

Povod za ovakvu reakciju je Odluka Županijskog suda u Dubrovniku, koji je u ponovljenom postupku, po nalogu vrhovnog suda Hrvatske, ponovo odobrio da albanski državljanin Ismail Morina bude izručen Srbiji.

- Morina je navukao gnev robijaša jer je u Beogradu na utakmici Srbija – Albanija pustio dron sa zastavom „Velike Albanije“. Legija je veliki patriota, osudio je taj postupak, ali je pričao o "odboru za doček“ ustvari zezanje.

Legija je sada smiren i staložen, priča najnormalnije sa čuvarima i kuvarima, govoriće im da su već takoreći familija. Kolega iz centralnog zatvora koji je radio tamo kada se Legija predao, priča da mu je stražar na prijemu rekao „Crni Milorade, ne piše ti se ovde dobro“, međutim, Legija mu je ovde odbrusio „Daj bre jednu cigaru i ne seri!“. Tamo je bio prepoznatljiv po karakterističnom načinu pozdravljanja – mjaukanju.

I dan danas ljudi koji su u kontaktu sa Legijom opčinjeni su njime.

Zatvorenici ga pozdravljaju rukom kao komandanta, a to rade čak i neki zatvorski čuvari – kaže sagovornik.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.