SRPSKO SELO STRAVE I UŽASA! Meštani u panici, neko je upravo ubio Veru (77), UBICA JE I DALJE MEĐU NJIMA I NA SLOBODI, a oni ne znaju ko je u pitanju!
Foto: Google earth, Profimedia, Filip Plavčić

jezivo

SRPSKO SELO STRAVE I UŽASA! Meštani u panici, neko je upravo ubio Veru (77), UBICA JE I DALJE MEĐU NJIMA I NA SLOBODI, a oni ne znaju ko je u pitanju!

- Selo je malo, svi se znaju, uvek su tu jedni za druge - kaže sagovornica Espresa i dodaje da je nesrećna Vera živela sama

Objavljeno:

Vera Rakić, žena stara 77 godina, ubijena je u selu Dokmir. Osumnjičeni za ovo ubistvo je meštanin tog sela i policija traga za njim!

Dokmir je inače selo u kojem ima oko 400 stanovnika i važi za miran kraj. Ovo nam je potvrdila meštanka. M.K. koja za Espreso kaže da je ovo prva ovakva tragedija koja se u selu dogodila otkad ona zna za sebe.

STRAVIČAN ZLOČIN U SELU DOKMIR KOD UBA: Ubijena žena stara 77 godina, policija u poteri za ubicom!

foto: Fonet

- Svi su iznenađeni. Ne zna se ko je ubio Veru. U Dokmiru se nikad nije desilo ovako nešto. Selo je malo, svi se znaju, uvek su tu jedni za druge - kaže sagovornica Espresa i dodaje da je nesrećna Vera živela sama.

- Tako je otkako joj je muž umro pre godinu i po dana. Sin joj je takođe preminuo prošle godine, a njegova porodica je u Valjevu, odakle svakodnevno dolaze da je posete.

foto: AP

Kako je nesrećna žena bila nezaštićena, njenoj komšinici postavili smo pitanje plaše li se žene nakon ove nesreće.

- To se desilo između nedelje i ponedeljka. Od tada su svi zbunjeni, pogubljeni. A kako i ne bi bili, dosad se ovako nešto nikad nije desilo. Mogli smo mirno da idemo i znamo da nam se ništa neće desiti, a sada... Svi se plaše, jer ne znamo ko je ubio nesrećnu Veru.

(S. T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.