Stravičan udes u ulici Vojvode Stepe: Muškarac poginuo, troje mladih u kritičnom stanju

Užas na Voždovcu

Stravičan udes u ulici Vojvode Stepe: Muškarac poginuo, troje mladih u kritičnom stanju

Poginuo muškarac star oko 40 godina, a četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći u Ulici Vojvode Stepe, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta u Beogradu
Objavljeno: 09:45h

Do sudara je, kako saznajemo, došlo u trenutku kada je "mazda" beogradskih tablica iz pravca Kumodraža prešla u levu traku i direktno udarila u "golf" aranđelovačkih tablica. Vozač golfa je poginuo na licu mesta, a ženska osoba, koja je bila sa njim, povređena je. Pismo koje je potreslo Srbiju: Gledala sam brata kako umire! (FOTO) Od siline udara automobil "mazda", u kojoj su se nalazile tri mlade osobe, se odbio, oštetio nekoliko parkiranih automobila i okrenuo na krov.

Kako navodi portparol Urgentnog centra Aleksandra Berić, tri osobe se nalaze se u teškom stanju. Nijedno od njih nije starije od 25 godina. - Devojka M.M (25) je zbog teških povreda trenutno na hirurgiji, dok su devojka V.M. (23) i mladić S.M. (24) takođe u teškom stanju prebačeni u šok sobu - kaže Berić. Žena iz “golfa" i povređene osobe iz “mazde” prevezene su odmah po udesu u Urgentni centar, dok su povređenog muškarca iz “mazde” morali su da izvlače vatrogasci, a zatim je i on odvezen na lečenje. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.