VLADIMIR JE PRETUČEN U PRISUSTVU GRADONAČELNIKA LABANA! Oglasila se porodica profesora Polovine, TRAŽE PRAVDU!
Foto: Printscreen

reakcija

VLADIMIR JE PRETUČEN U PRISUSTVU GRADONAČELNIKA LABANA! Oglasila se porodica profesora Polovine, TRAŽE PRAVDU!

Ovaj nemili događaj odigrao se tokom razgovora u kojem je gradonačelnik Vladimiru Polovini izrekao niz uvreda i direktnih i ozbiljnih pretnji, o čemu postoji i audio snimak

Objavljeno:

Povodom slučaja iz Subotice, o kom je pisao i Espreso.co.rs, kada je profesoru Vladimiru Polovini prećeno od strane gradonačelnika Subotice, oglasila se i porodica Polovina:

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

"Obaveštavamo medije i širu javnost da je Vladimir Polovina, asistent na Građevinskom fakultetu u Beogradu, pretučen u subotu, 26. 8. 2017. u hotelu "Galerija" u Subotici. Vladimir Polovina pretučen je naočigled nekoliko svedoka i u prisustvu gradonačelnika Subotice, Bogdana Labana. Ovaj nemili događaj odigrao se tokom razgovora u kojem je gradonačelnik Vladimiru Polovini izrekao niz uvreda i direktnih i ozbiljnih pretnji, o čemu postoji i audio snimak. Bez obzira na razloge koji su doveli do ovog incidenta, najoštrije osuđujemo prebijanje Vladimira Polovine i energično zahtevamo od pravosudnih organa da bez daljeg odlaganja rasvetle ovaj slučaj" - stoju u saopštenju porodice.

Ovo je audio snimak pretnji do kojeg je došla naša redakcija:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.