VRANJE PLAČE ZA DEČAKOM (14) KOJI JE STRADAO U AUDIJU: Rekao mi je da će spavati kod druga, a u 7 ujutru policija mi je rekla da je MRTAV! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

tuga do neba

VRANJE PLAČE ZA DEČAKOM (14) KOJI JE STRADAO U AUDIJU: Rekao mi je da će spavati kod druga, a u 7 ujutru policija mi je rekla da je MRTAV! (FOTO)

U povratku iz noćnog provoda, dečaci su doživeli tešku saobraćajnu nesreću.

Objavljeno: 19:26h

"Brate moj, gde si sad? Zašto brže od života... Prerano si otišao, naš anđele", grcala su uplakana deca, drugari iz klupe i prijatelji četrnaestogodišnjeg Pavla Dončića, dečaka koji je pre nekoliko dana stradao u saobraćajnoj nesreći u Vranju.

Dečak je sahranjen juče u Vranju, a ispraćaju na večni počinak tinejdžera prisustvovao je veliki broj članova porodice, prijatelja i drugara.

Na poslednji počinak svog omiljenog druga došli su da cvećem i suzama isprate mnoge uplakane devojčice i dečaci.

Slomljeni otac teškim rečima opraštao se od svog sina prvenca. Rekao je da je poginuo vraćajući se iz noćnog provoda.

foto: Facebook

- Pavle je pred ponoć iz grada telefonom javio da će da spava kod duga sa kojm se nije video sedam dana. U sedam sati stigla je policija i saopštila da je Pavle poginuo u udesu u Pržarskoj ulici. Navodno su uzeli kola od oca njegovog druga. Ništa drugo ne znam - rekao je neutešni otac, veterinar Radmilo Dončić.

Pavle (14), učenik osmog razreda Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj", nastradao je 24. avgusta oko 2.45 sati ujutru u teškoj saobraćajnoj nesreći u Pržarskoj ulici.

Zašto su dečaci odlučili da sednu za volan i unište svoje živote, niko ne može da razume.

On je sa još dva vršnjaka automobilom išao u grad kada su dečaci kolima izleteli sa puta, prevrtali se po njivi, udarili u betonsku banderu a potom i u betonsku ogradu.

Šta će deca za volanom, to se i danas svi pitaju. Za sada, sumnja se da je jedan od dečaka M. V. (14) ukrao automobil od oca koji je bio na putu i da su se trojica drugara odvezla "audijem 80" u grad. U povratku iz noćnog provoda, dečaci su doživeli tešku saobraćajnu nesreću.

foto: Facebook

Posle noćnog provoda, u putničkom vozilu "audi 80" teško su povređena dvojica vršnjaka poginulog dečaka.

Saputnici van životne opasnosti

Vranjem se 24. avgusta uveče pronela vest da je u Kliničkom centru u Nišu teškim povredama podlegao jedan od dvojice teško povređenih dečaka M. V. (14).

Lekari u Nišu demantovali su glasine i kazali da je dečak van životne opasnosti. Treći dečak iz automobila, koji je navodno sedeo za volanom, oporavlja se kod kuće. Stric poginulog dečaka Slobodan Dončić za smrt bratanca krivi policiju, za koju kaže da ne kontroliše rad ugostiteljskih objekata i noćni provod mladih.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.