Žena me je POLILA KISELINOM i rekla da sam to ZASLUŽILA! Počela sam cela da gorim! STRAŠNA ISPOVEST SLAĐANE IZ NIŠA (FOTO)
Foto: Kurir/ M.M.

ovo je prebolesno

Žena me je POLILA KISELINOM i rekla da sam to ZASLUŽILA! Počela sam cela da gorim! STRAŠNA ISPOVEST SLAĐANE IZ NIŠA (FOTO)

Nepoznata žena bacila je tečnost na mene i rekla: „To si i zaslužila“, priča Slađana S. (33), kojoj je Jelena P. (38) nanela teške opekotine

Objavljeno:

Jelena P. (38) iz Niša uhapšena je jer je na Bulevaru Nemanjićasumpornom kiselinom polila Slađanu M. (33), prodavačicu u dragstoru, pošto je umislila da je truju u toj radnji, piše Kurir.

Nesrećna žena je sa opekotinama po celom telu i povredom očiju zbrinuta na Klinici za plastičnu hirurgiju.

Slađana je u četvrtak uveče bila slučajna žrtva paranoične Nišlijke koja je umislila da je prodavci namerno truju robom.

- Primetila sam tu ženu dok sam izbacivala smeće iz radnje. Nisam je poznavala, pa nisam ni obratila pažnju na nju sve dok mi nije prišla i pljusnula mi u lice neku tečnost i rekla: „To si i zaslužila“. Instinktivno sam rukom zaštitila oči, a tečnost mi se razlila po telu. Utrčala sam u radnju, koleginice su mi rekle da sva gorim. Odmah sam skinula odeću koja se bukvalno dimila i vodom isprala opekotine. Imam strašne bolove, čitave noći nisam spavala. Mogla sam da oslepim - priča očajna Nišlijka.

foto: Kurir/ M.M.

Žena koja je napala Slađanu hladnokrvno je ušla u autobus, ali ju je policija ubrzo pronašla. Sumanuti čin pravdala je ističući da je prodavcima htela da se osveti jer su joj navodno preneli bakterije.

- Ona je opsednuta idejom da je zaraza svuda, čak je i na rukama imala tragove kurkume, biljke koja, po njenim tvrdnjama, uništava bacile - kaže izvor.

Jelenine komšije potvrđuju da se oduvek čudno ponašala, te da je sebe predstavljala kao žrtvu globalne zavere.

foto: Kurir/ M.M.

- Stalno se žalila na druge, posebno na lekare, tvrdila je da je nepoznati prate, pa čak da su obučili i pse koji idu za njom - kazao je Jelenin komšija.

Slađana kaže da je čak pomišljala da iza napada stoji njen bivši suprug.

- Imala sam problema s njim, podnosila sam prijavu policiji zbog nasilja u porodici, pa sam najpre pomislila da sam zato napadnuta. Još ne mogu da poverujem da me je ta žena bez ikakvog razloga polila kiselinom - rekla je Slađana.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.