TUKLI IH LJUBOMORNI MUŽEVI! Srpski radnici u Rusiji nadrljali zbog tuđih žena!
Foto: Marina Lopičić, Ilustracija

izvukli deblji kraj

TUKLI IH LJUBOMORNI MUŽEVI! Srpski radnici u Rusiji nadrljali zbog tuđih žena!

Srpski građevinci su na ceni kao kvalitetni majstori, ali se za njih otimaju i žene iz amurske oblasti

Objavljeno:

Srpski građevinski radnici koji rade u Amurskoj oblasti u Rusiji, na samoj granici sa Kinom, izvukli su deblji kraj posle posete lokalnih ljubomornih muževa!

Kako prenosi Alo, srpski građevinci su na ceni kao kvalitetni majstori, ali se za njih otimaju i žene iz amurske oblasti. Da se žene interesuju za naše majstore saznali su njihovi muževi, koji su organizovali sastanak. Muškarci su odlučili da, kako bi sačuvali brak, kazne naše radnike za afere sa njihovim ženama.

- Žitelji te oblasti su se dobro raspitali u kojim barakama spavaju naši građevinci, kojih na tom gradilištu ima oko dvadeset. Posle toga su minulog vikenda tokom noći upali u barake naoružani palicama. Izbila je tuča, u kojoj su naši građevinci pokazali da nisu za potcenjivanje, iako su ih pridošlice iznenadile. Za samo pola sata sve je bilo završeno, a naši zidari i stolari su shvatili poruku i odlučili da incident ne prijavljuju policiji - objašnjava naš sagovornik zaposlen u istoj firmi kao i zavodnici.

Prema njegovim rečima, građevinci su se odlučili za vidanje rana u tišini.

- Prvi razlog ćutanja je da bi sačuvali posao, a drugi je da to ne saznaju njihove porodice u Srbiji. Ipak, vest o tuči se proširila gradilištima u toj oblasti, a jedan radnik je čak i svojoj ženi ispričao za ceo slučaj! Zabrinuta žena je na Fejsbuk grupi koju koriste srpski građevinci postavila pitanje: „Da li neko zna šta se dogodilo na gradilištu?!”, i onda je klupko počelo da se odmotava - navodi kolega preljubnika.

Naši građevinci s drugih gradilišta su se uključili u diskusiju i objasnili suprugama „da to nije ništa strašno” i da se radi o „slatkom nesporazumu”!

- Da bi ih utešili, rekli su im „da su noći na tom grdilištu veoma hladne” i da im je najverovatnije zakazalo grejanje, koje ih je je koštalo nekoliko modrica. Jedan iskusniji građevinac je tešio supruge rečima: „Žene, nemojte da se sekirate, sve rane će biti zalečene za četiri meseca kada se budu vratili!” Objasnio im je u šali da se na njima neće ništa poznati i da će se podmladiti, jer je „tamo povoljna klima” - navodi kolega

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.