Slavlje se pretvorilo u krvavu dramu: DEVOJČICI (10) TOPOVSKIM UDAROM RAZNET GRUDNI KOŠ
Foto: Dragan Kadić

haos

Slavlje se pretvorilo u krvavu dramu: DEVOJČICI (10) TOPOVSKIM UDAROM RAZNET GRUDNI KOŠ

Desetogodišnja devojčica teško je povređena ovog vikenda prilikom eksplozije “topovskog udara“ na jednom porodičnom veselju u Konjevićima, nedaleko od Čačka

Objavljeno:

Porodično slavlje se u subotu veče pretvorilo u pravu dramu kada je jedan od gostiju aktivirao takozvani “topovski udar“, sredstvo koje se u vojsci koristi za fingiranje eksplozije granate ili bombi.

- Začula se strahovita eksplozija, gosti su popadali na sve strane, a devojčica koja se nalazila blizu mesta detonacije gotovo da nije davala znake života, nastao je pravi haos - priča jedan od konobara na ovom veselju.

Devojčica je istog trenutka sa povredama opasnim po život prevežena u čačansku bolnicu, odakle je iste večeri, zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja prebačena u Beograd.

- Devojčica je primljena u Urgentni centar sa ozbiljnim povredama grudnog koša. u čačanskoj bolnici je zdravstveno zbrinuta, ali je njeno stanje bilo takvo da je lečenje moralo biti nastavljeno na Institutu za majku i dete u Beogradu, gde je iste večeri prevezena. Prema današnjim saznanjima, devojčica se uspešno oporavlja od povreda koje su vrlo ozbiljne - rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske bolnice.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.