SADA JE POZNATO KAKO JE OTKRIVEN KRISTININ UBICA! Iza sebe ima 7 godina robije, a ovo su dela zbog kojih je ležao!
Foto: Kurir

pao na poligrafu

SADA JE POZNATO KAKO JE OTKRIVEN KRISTININ UBICA! Iza sebe ima 7 godina robije, a ovo su dela zbog kojih je ležao!

On je uhapšen u stanu u kojem sad živi u Beogradu

Objavljeno: 15:55h

Miloš Srebrić (36) osumnjičen je za ubistvo Kristine Kaplanović (19) na pumpi 25. maja u Malom Mokrom Lugu, i to zbog 10.000 dinara pazara!

MUP POTVRDIO: Uhapšeni jeste ubica Kristine Kaplanović, radnice pumpe!

Srebrić, koji je poznat i pod nazivom Flekica, i ranije je osuđivan zbog razbojništva! U ovom slučaju određen mu je pritvor od 30 dana.

On je priveden u sredu uveče, ali je u prvom trenutku odbio poligrafsko testiranje i zatražio branioca da bi kasnije na testiranju poligrafom pao.

Srebrića su kao Kristininog ubicu prepoznali i svedoci pucnjave na pumpi. Lice osumnjičenog se poklapa i sa foto-robotom sačinjenim neposredno posle pucnjave.

NJEGA TRAŽI SRBIJA, JESTE LI GA VIDELI? On je ubio radnicu pumpe (19) zbog 10.000 dinara! (FOTO)

foto: Printscreen/Facebook/Kristina Kaplanović

Naime, pucnjavu su snimile kamere, a opis pljačkaša su dale i Kristinine kolege, pa je sačinjen foto-robot koji, kako se na kraju ispostavilo, zaista poklapa sa slikom osumnjičenog Srebrića.

- Moje dete ništa ne može da vrati! Ali mi je lakše jer znam da je policija uhapsila ubicu i da sada više neće moći nikome da naudi. Neće moći da pravi probleme drugima, Neće moći da ih zavije u crno kao što je zavio nas - rekao je otac žrtve za Blic.

Inače, ubica Kristine uhapšen je nepuna tri meseca posle zločina koji je potresao Srbiju. Nesrećna Kristina je stradala na pumpi na kojoj je radila jer je želela da uštedi novac za školovanje.

Zbog fakulteta koji je nameravala da upiše, iz sela Vilovo kod Nove varoši, u kome su joj ostali majka, otac i dve mlađe sestre preselila se kd tetke u Beograd. Zaposlila se na pumpi da bi mogla da uštedi novac za školovanje. Te kobne večeri, u četvrtak 25. maja, sa dvojicom kolega radila je na pumpi na izlazu iz Beograda u pravcu ka Nišu.

Pljačkaš je izašao iz šumarka koji se nalazi iza pumpe i uperio pištolj u nesrećnu Kristinu i njene kolege koje su bile na pauzi i stajali su ispred stanice.

foto: FACEBOOK/KRISTINA KAPLANOVIĆ

Naredio im je da uđu unutra i uperio cev pištolja ka njima. Radnici su ga poslušalim ali je razbojnik počeo da udara rukom u rame radnike i vitla pištoljem koji je iznenada opalio. Metak je završoi u glavi nesrećne devojke.

Kristina je pala na pod, kolege su pozvale Hitnu pomoć i policiju, dok je pljačkaš pobegao sa 10.000 dinara koje je uzeo iz kase. Nesrećna devojka je preminula posle četvorodnevne borbe lekara da joj spasu život u Urgentnom centru.

Kako ovaj list piše, Miloš Srebrić, osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović ima bogat dosije.

On je već više od sedam godina proveo po zatvorima i to zbog pljačke, razbojništva, ali i dilovanja droge.

On je uhapšen u stanu u kojem sad živi u Beogradu, a za sad nije poznato da li je uhapšen pred svojom suprugom, koja je, inače, u drugom stanju.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.