PROCURELI DETALJI HORORA U VRBASU: BEBIN LEŠ umotala u ćebe i STAVILA U ORMAN, a potom ga bacila u KONTEJNER!
Foto: AP/Ilustracija

pronađen na deponiji

PROCURELI DETALJI HORORA U VRBASU: BEBIN LEŠ umotala u ćebe i STAVILA U ORMAN, a potom ga bacila u KONTEJNER!

Sakupljač sekundarnih sirovina koji je pronašao leš kaže da je prizor bio užasan

Objavljeno:

Majka petoro dece, Suzana M. (33) iz Vrbasa, porodila se šesti put u kući, a potom je bebu bacila u đubre. Čovek koji je pronašao bebu još uvek ne može da se oporavi od šoka.

foto: Pixabay

Ona je uhapšena je juče po podne zbog sumnje da je prošle srede ubila soju bebu odmah posle porođaja, a potom je bacila u kontejner!

Leš novorođenčeta juče ujutro su na deponiji u Vrbasu slučajno našli skupljači sekundarnih sirovina, nakon čega su pozvali policiju. Istragom je brzo utvrđeno ko je čedomorka i Suzana je privedena.

Izvor iz istrage kaže da Suzana već ima petoro dece, a šesti put se porodila u sredu u porodičnoj kući.

- Beba je, kako sumnjaju u tužilaštvu, ubijena odmah po rođenju. Suzana je u petak tražila pomoć u vrbaskoj bolnici, na odeljenju ginekologije. Ona je tad pregledana, ali je ubrzo na sopstveni zahtev napustila bolnicu - objašnjava izvor Informera.

Nakon što je pronađen bebin leš, istraga je ubrzo ukazala na Suzanu, jer su ginekolozikoji su je pregledali konstatovali da se nedavno porodila i o tome su obavestili policiju.

- Suzana se u policiji pravdala da joj je beba prilikom porođaja ispala i da je tako preminula. Potom je, kako je rekla, bebin leš umotala u ćebe i stavila u orman. Dva dana kasnije, u petak, ona ili njen muž bacili su u kontejner bebin leš, koji je juče pronađen na deponiji - tvrdi izvor.

foto: Filip Plavčić, Ilustracija

D. G., sakupljač sekundarnih sirovina, koji je pronašao leš, kaže da je prizor bio užasan.

- Sa kolegama sam na deopiniji čekao kamion da dotera đubre i kenuo sam da premećem po njemu. U jednom trenutku nešto se skotrljalo sa vrha gomile pravo meni pod noge. Izgledalo je kao lutka, ali kada sam malo bolje pogledao, video sam malu, mrtvu, modru bebu - priča D. G. i dodaje da od šoka nije znao šta da uradi.

- Kada sam se malo pribrao pozvao sam kolege, došao je i portir. Beba je do pola tela bila umotana u ćebence. Ma jezivo. Kod kuće imam dva deteta od dve i četiri godine, a treće je na putu. Mnogo sam se potresao - rekao je D. G.

Iako su lekari Hitne pomoći ubrzo stigle na lice mesta, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.