JANKOVIĆ I JOVANOVIĆ DOŽIVELI UDES NA IBARSKOJ! Predsednik i direktor DSS-a pretrpeli UŽASNU NESREĆU!
Foto: Stefan Jokić

AUUU!

JANKOVIĆ I JOVANOVIĆ DOŽIVELI UDES NA IBARSKOJ! Predsednik i direktor DSS-a pretrpeli UŽASNU NESREĆU!

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 16 čaova u blizini Meljaka, težak udes doživeo je vrh DSS, Miloš Jovanović i Uroš Janković

Objavljeno:

U saobraćanjnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, na deonici u blizini Meljaka,težak udes doživeo je vrh stranke DSS. Kako saznajemo, nesreća se dogodila oko 16 časova, u kolima su bili predsednik stranke Miloš Jovanović i direktor Uroš Janković, a samo pukom srećom niko od učesnika udesa nije ozbiljnije povređen.

Kako smo čuli od predsednika DSS Miloša Jovanovića, Janković i on su se uputili za Kosjerić. Sve se dogodilo izenada, kada ih je iz suprotne trake udarilo vozilo koje je pri velikoj brzini prešlo u suprotnu traku.

DEČAK NESTAO U KANALU DUNAV - TISA- DUNAV! Potraga u toku!

- Nesrećni čovek je zaspao za volanom i njegovo vozilo ušlo je u našu traku - rekao nam je Jovanović. - samo zahvaljujući našem iskusnom vozaču izbegnuta je tragedija, uspeo je da skrene i tako izbegne direktni sudar.

Prema rečima predsednika DSS, čeoni sudar nije mogao biti izbegnut. Srećom, osim vozila niko nije ozbiljnije povređen, ali su Janković i Jovanović prevezeni u Urgentni centar kako bi bili pregledani. Direktor DSS samo je srećom ugruvan, jer je on sedeo sa strane koja je udarena u udesu.

- Teren pored puta je sa strane ravan i izbegnuta je mogućnost da dođe do prevrtanja kola - čuli smo od Miloša Jovanovića. - Izašli smo iz vozila, kao i čovek koji je izazvao nesreću. Čovek je bio u šoku posle svega što se dogodilo. Srećom sve se na kraju dobro završilo.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.