SRAMNI POKUŠAJ ODBRANE MLADIĆA? Optuženi za grupno silovanje policiji dostavili snimak u kojem se čuje kako se žrtva smeje!
Foto: Dragan Udovičić, ap, Ilustracija/Espreso.rs

nova lažna prijava?!

SRAMNI POKUŠAJ ODBRANE MLADIĆA? Optuženi za grupno silovanje policiji dostavili snimak u kojem se čuje kako se žrtva smeje!

Četvorica mladića, koji su prijavljeni za silovanje E. M., policiji dostavili dokaze da je devojka pristala na seks!

Objavljeno: 09.08.2017. 09:27h
  • 171

Četvorica Smederevaca, koje je njihova sugrađanka E. M. (26) prijavila za silovanje, dostavili su policiji snimke zabeležene mobilnim telefonom, na kojima se vidi da se ona tokom navodnog napastvovanja smeje!

Kako “Alo!” saznaje, mladići su posle privođenja izjavili da ih devojka poznaje odranije i da je pristala da bude sa njima bez ikakve prisile, tvrdeći da je to učinila navodno zbog toga što su svi imućni!

- Dvojica prijavljenih žive i rade u Austriji, dok druga dvojica potiču iz situiranih porodica iz Smedereva. Odmah posle privođenja u stanicu policije, jedan mladić je izjavio da su se naizmenično snimali in flagranti sa devojkom koja ih je prijavila. Iz džepa je izvadio mobilni telefon i inspektorima pokazao video-snimke na kojima se vidi da se devojka smeje tokom seksa sa njima - navodi naš izvor blizak istrazi.

Policija je uzela mobilni telefon radi uvida u video-snimke i provere da li je devojka na bilo koji način bila primorana da se tokom snimanja smeje.

- Osumnjičeni S. V. (25) , M. T. (24), Z. T. (22) i A. T. (18) tvrde da su po prethodnom dogovoru automobilom otišli po devojku. Stali su pred njenu kuću, a ona je dobrovoljno ušla i sela na zadnje sedište. Odvezli su se do obližnje livade, gde su sva četvorica naizmenično imala seks sa njom. Na
inicijativu jednog od njih, sve su snimali mobilnim telefonom. Oni su izričiti da je devojka htela da ide s njima u provod jer su svi imućni. Navode da je, verovatno, očekivala da će je oni posle seksa “nešto častiti”. Tvrde da im prethodno nije tražila novac za seks niti su joj oni to nudili, ali da su stekli utisak da je očekivala “da dobije još nešto”, pogotovo zbog toga što njih dvojica rade u Austriji - kaže naš sagovornik.

Mladići su bili izričiti da se nisu iživljavali i da nisu imali loše namere.

- Oni tvrde da su te večeri uživali u društvu pomenute devojke. Navode da su se odlično proveli i da nisu primenili silu. Nije bilo svađe niti im je E. M. te večeri bilo šta prebacila. Nije im jasno zbog čega ih je prijavila. Pretpostavljaju da je to učinila iz pakosti jer je nisu častili - objašnjava naš izvor i dodaje da se posle ovog slučaja podigla velika prašina.

Posle suočenja mladića i devojke, kao i uvida u izveštaj lekara koji su je pregledali, biće jasno šta se desilo. Ukoliko tvrdnje devojke nisu tačne, postupak protiv mladića biće obustavljen. U tom slučaju, devojka može da odgovara za lažno prijavljivanje silovanja, za šta je predviđena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

U slučaju da je lažna prijavala izazvala pokretanje krivičnog postupka, predviđena je kazna od šest meseci do pet godina.

Prihvatila poziv za „sudar”

Devojka E. M. je posle sporne večeri prihvatila poziv jednog od četvorice mladića da izađu nasamo.

- Posle zajedničkog izlaska sa trojicom drugova, pozvao sam E. M. da se ponovo vidimo. Autom sam otišao po nju do njene kuće. Te večeri smo takođe imali seks - izjavio je jedan od četvorice osumnjičenih mladića.

(Espreso.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media