UŽAS U NIŠU: Muškarac UBIJEN ispred kafane "Bolji život", jedan ranjen, trojica privedeni!
Foto: Ilustracija, Dragan Kadić

obračun

UŽAS U NIŠU: Muškarac UBIJEN ispred kafane "Bolji život", jedan ranjen, trojica privedeni!

Nedaleko odatle zatečen je još jedan muškarac sa ubodnom ranom koji je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu

Objavljeno: 11:44h

Muškarac star 33 godine pronađen je mrtav noćas oko 2.40 časova pored kafane "Bolji život" u Nišu u selu Gabrovačka reka kod Niša, a kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je u pitanju ubistvo. Bliže okolnosti njegove smrti još nisu poznate.

U hitnoj pomoći navode da su lekari samo mogli da konstatuju smrt muškarca.

- Ekipa Hitne pomoći intervenisala je na poziv policije ali su lekari mogli da konstatuju samo smrt. U pitanju je muškarac rođen 1984. godine - kaže dr Dragiša Aleksić.

U policiji je potvrđeno samo da je pronađeno telo muškarca.

- Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja - rekli su u MUP-u.

U Višem tužilaštvu "Blicu" je potvrđeno da je pronađena još jedna povređena osoba, a da su tri osobe zadržane u policiji.

-U periodu između 2.30 i 2.40 časova pronađen je mrtav muškarac kod kafane "Bolji život" koji još uvek nije identifikovan. Nedaleko odatle zatečen je još jedan muškarac sa ubodnom ranom koji je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Po nalogu višeg tužilaštva, tri lica su zadržana do 40 časova zbog sumnje da su učestvovali u tuči sa smrtnim ishodom - kaže portparol Višeg tužilaštva Vladimir Stanojević.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.