ANA JE proganjala mog unuka, A NA SVE JE IZMISLILA DA JE TRUDNA! Jezivi detalji navodnog silovanja u Zaječaru!
Foto: Facebook / Lazar Lađevac

sve je izmislila?

ANA JE proganjala mog unuka, A NA SVE JE IZMISLILA DA JE TRUDNA! Jezivi detalji navodnog silovanja u Zaječaru!

Deda Lazara Lađevca, koga je Ana L. iz Zaječara lažno optužila za silovanje. Jednom mi je čak usred noći upala u kuću. Nije mogla da prihvati raskid. Lazar je izašao iz zatvora i odmah otišao u Moskvu

Objavljeno: 23:05h

- Ne mogu da verujem da se ovo desilo. Prava istina je da je ta devojka proganjala mog unuka otkad su raskinuli. Verovatno mu je iz besa namestila sve ovo. Ana je išla toliko daleko da je jednog jutra, tri sata nakon ponoći preskočila ogradu i ušla u kuću u kojoj sam ja živeo sa Lazarom. Tada je tvrdila da je trudna sa mojim unukom.

Ovo za, "Novosti", priča Aleksandar Lađevac (67), deda Lazara Lađevca (20) iz Zaječara koga je Ana L. (19) lažno optužila da ju je pretukao, izujedao i silovao u selu Grljan. Mladić je nakon izlaska iz istražnog zatvora i puštanja na slobodu, juče napustio zemlju i otputovao kod svog oca u Rusiju.

- Ana je prijavila telefonom policiji da je silovana u 20 časova - navodi Aleksandar. - Međutim, na video-snimku koji je napravljen mobilnim telefonom vidi se da je ona u to vreme bila na žurki u selu Grljan i da se baš u to vreme intenzivno družila, igrala i pevala sa prijateljima. A mog unuka tu nije bilo.

Lazarev deda dalje navodi da je Ana sa te žurke kući otišla u tri sata ujutru.

- Po nju je u selo Grljan došao poznati zaječarski taksista koji ju je odveza do stana u kome živi. Prilikom saslušanja, on je kazao da devojka nije imala nikakve povrede i da je sa njom bilo sve u redu.

Najverovatniji scenario je da je devojka po izlasku iz taksija samu sebe povredila, raščupala i iscepala. Nakon toga je ušla u kuću i roditeljima prijavila da je silovana a oni su o svemu tome odmah obavestili policiju.

- Organi reda su brzo reagovali i uhapsili Lazara. On je priznao da je imao odnos sa Anom, ali da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi. Na kraju se utvrdilo da je to istina i da je moj unuk nepravedno bio u zatvoru - kaže Aleksandar.

Po njegovim rečima, Lazar se jedno vreme zabavljao sa Anom. Kada ju je ostavio, ona je počela da ga proganja želeći da se pomire i da ponovo budu zajedno.

Aleksandar kaže da je njegov unuk kao mladić bio problematičan ali da nikada ne bi učinio nešto tako gnusno za šta ga je Ana optužila.

- Istina je da je moj unuk proveo osam meseci u KP domu, ali je nakon toga postao sasvim drugi čovek - zaključuje Aleksandar.

U zaječarskom Tužilaštvu su najavili da će protiv Ane podneti prijavu zbog lažnog prijavljivanja, za šta je zaprećena kazna i do 12 godina robije.

UKALjANA ČAST

Aleksandar Lađevac je kazao da će njegova porodica angažovati advokate i tužiti sve medije koji su "unapred osudili njegovog unuka".

- Ne mogu da verujem da u Srbiji ima takvih medija koji mogu bez ikakvih dokaza da nekog unapred osude, proglase monstrumom i još mu objave fotografiju u novinama. Preko toga moja porodica i ja nećemo preći i tužićemo sve medije koji su na brutalan način ukaljali čast naše familije - zaključuje Aleksandar.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.