Neću je goniti, niti joj se svetiti na bilo koji način. Znam da me voli! Ispovest Lazara (20) koga je bivša devojka optužila da je SILOVAO I IZGRIZAO!
Foto: Facebook

ŽIVOT MI JE UNIŠTEN

Neću je goniti, niti joj se svetiti na bilo koji način. Znam da me voli! Ispovest Lazara (20) koga je bivša devojka optužila da je SILOVAO I IZGRIZAO!

Slučaj koji je digao Srbiju na noge

Objavljeno: 13:42h

- U teškom sam psihičkom stanju. Idem kod lekara, život mi je uništen, izjavio je juče za Kurir Lazar L. (20) iz Zaječara, koji je završio u pritvoru nakon što ga je bivša devojka A. L. (19) lažno prijavila za silovanje i nanošenje brutalnih povreda.

- Neću je goniti, niti joj se svetiti na bilo koji način. Ipak, znam da me voli. S tim u vezi, ja je neću goniti a sud neka radi svoj posao. Želim joj sve najbolje u životu - dodao je on.

Mladić, čiji je život preko noći upropašćen zbog lažnih optužbi, više nije želeo da govori o zlu koje ga je snašlo. Srećom, da situacija ne bude još gora po njega, lažljivu devojku su ubrzo raskrinkali lekarski nalazi, koji su potvrdili da nije bila silovana, a nakon što joj je tužilac predočio dokaze, A. L. je priznala da je podnela lažnu prijavu.

Patološki zaljubljena

- Ona je pod pritiskom ispričala da je patološki zaljubljena u Lazara i da nije mogla da podnese to što je on ignoriše. Zbog toga je sama sebi nanela brojne povrede po telu, a onda porodici rekla da ju je Lazar silovao - kaže izvor Kurira iz zaječarskog tužilaštva.

Da je sve uradila iz osvete mladiću, tvrdi i Lazarev deda.

- Ona je bivša devojka mog unuka i ovo je uradila iz ljubomore. Lazar je nekad bio s njom u vezi, a kada je raskinuo, ona ga je proganjala, čak je tvrdila da je u drugom stanju da bi ga vratila - rekao je mladićev deda.

On je dodao da je Lazar L. zapravo pobegao od nje u selo Grbalj, gde mu živi baba po majci.

- Tamo je bio moj drugi unuk, koji ju je pustio da uđe u kuću. Ne znam šta se tamo dešavalo, ali znam da moj unuk nije silovatelj - rekao je deda.

Šokantan slučaj izazvao je ogromnu pažnju u Zaječaru, a filmski obrt učinio je da je većina Zaječaraca stala u odbranu napadnutog mladića.

Zaječarci ogorčeni

- Ovo je samo pomućeni um mogao da smisli. Umalo da mladiću, ni krivom ni dužnom, uništi život. Ne smem ni da pomislim šta mu je prolazilo kroz glavu dok je bio u pritvoru. Bila je njegova reč protiv njene. Verujem da je to za njega bila noćna mora - kaže jedan od mladićevih poznanika i dodaje da se nada da će A. L. odgovarati zbog svega što je uradila.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.