TRAGEDIJA KOD KRUŠEVCA: Zbog unuke ubio komšiju, pa na kućnom pragu mirno sačekao policiju!

nije se opirao hapšenju

TRAGEDIJA KOD KRUŠEVCA: Zbog unuke ubio komšiju, pa na kućnom pragu mirno sačekao policiju!

Čedomir Smiljković (74) prišao Ivanu Mijajloviću (38) i hladnokrvno ga ubio naočigled nekoliko meštana. Potom pucao i na rođaka žrtve, ali je promašio, nakon čega je otišao kućI

Objavljeno:

Čedomir Smiljković (74) hladnokrvno je u subotu oko 14 časova u centru sela Sušica iz lovačke puške ubio komšiju Ivana Mijajlovića (38). Krvavi obračun dogodio se ispred seoske prodavnice, gde je Mijajlović sedeo s meštanima.

Prema rečima očevidaca, pucnjavi je prethodila svađa između Smiljkovića i pokojnog Mijajlovića.

Čekao policiju na terasi

- Čedomir je došao i pozvao Ivana do traktora da nešto popričaju. Posvađali su se, nakon čega je on otišao do svoje kuće i uzeo lovačku pušku. Ubrzo se vratio, prišao i bez reči i pucao u Ivana. Potom se okrenuo ka drugoj prodavnici, ispred koje je sedeo Ivanov rođak, i zapucao. Metak je promašio mladića, uleteo u staklo prodavnice, a njega su okrznule dramlije - priča jedan od meštana Sušice.

Naši sagovornici navode da su ljudi u strahu počeli da beže, a da je Čedomir seo na traktor i odvezao se ka svojoj kući.

- Meštani su se okupili kad je on otišao, ali nesrećnom Ivanu nije bilo pomoći. Upucao ga je u grudi i on je odmah preminuo. Kasnije smo saznali da je Čedomir uhapšen u svojoj kući. Kako smo čuli, policija ga je zatekla kako mirno sedi na terasi. Nije se uopšte opirao hapšenju - kažu u Sušici.

Motiv ubistva zasad nije poznat, ali se nagađa da su u pitanju neraščišćeni porodični odnosi.

Ubica Čeda Smiljković imao je unuku koju je odgajio i za koju je bio jako vezan. Ona za sobom ima jedan neuspešan brak. Meštani Sušice nagađaju da je ubijeni Ivan Mijajlović bio njen ljubavnik i da je sukob zbog toga izbio.

Sina ranio nožem

O Smiljkoviću komšije nisu imale reči hvale jer su ga, kako navode, pamtili kao prekog i konfliktnog čoveka.

- On je i ranije pravio probleme, pa nas ovo nije iznenadilo. Po selu se priča da je rođenog sina ubo nožem, nakon čega se on odselio od kuće i otišao u Kruševac sa suprugom i sinom. Posle toga se posvađao s komšijom, udario ga sekirom i teško mu povredio ruku, pa je čovek jedva preživeo - pričaju komšije.

Oni navode da je Smiljković imao različitih zdravstvenih problema.

- Kažu da je imao problema s nervima i da je zbog toga nasilan. Operisao je grlo, pa zbog toga veoma teško govori - rekli su nam meštani Sušice.

Jelena Ivić

Bavio se poljoprivredom

OSTAVIO DVOJE DECE IZA SEBE

Meštani Sušice o ubijenom Ivanu Mijajloviću govore sve najlepše.

- On je bio dobar, porodični čovek. Ima suprugu i dvoje dečice, bavio se poljoprivredom. Zaista porodica za primer, nikada nije pravio nikakve probleme. Strašno smo se potresli, ovo što je Čeda uradio je strašno - rekle su nam komšije.

Hronologija

UBISTVA KOMŠIJA

- decembar 2016 - Života Radičević hicima iz sačmare ubio komšije Zorana i Gordanu Stevanović i Miloja Kostovića, a ranio Živana Čurlića

- jul 2016 - Boško Mičić iz lovačke puške ubio Milomira Duranića iz Suseka kod Beočina i ranio njegovu nevenčanu suprugu Jovanku Paroški

- septembar 2013 - Radoslav Pavlović iz sela Krušje kod Aleksinca iz lovačke puške usmrtio komšiju Dejana Veljkovića

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.