Devojka (19) tvrdi da ju je MLADIĆ (20) SILOVAO, TUKAO I IZUJEDAO, a on je negirao krivicu! Ovo je njegova odbrana! (FOTO)
Foto: Pixabay.com

istraga je u toku

Devojka (19) tvrdi da ju je MLADIĆ (20) SILOVAO, TUKAO I IZUJEDAO, a on je negirao krivicu! Ovo je njegova odbrana! (FOTO)

Saslušana je i oštećena devojka

Objavljeno: 15:25h

Dvadesetogodišnji L. L. iz zaječarskog sela Grljan uhapšen je jer se sumnja da je komšinicu Anu L. (19) silovao, pretukao i izujedao po telu. Njemu je danas određen pritvor od 30 dana.

Pritvor je odredilo Više tužilaštvo u Zaječaru, odmah nakon sasušanja osumnjičenog koji je pokušao da negira krivicu i branio se rečima branio da je "ona pristala na to". Saslušana je i oštećena devojka.

Lađevac je u subotu, 29. jula, na dan kada je u selu bio veliki sabor, presreo Anu L. i uvukao je u kuću i počeo da je tuče. Nakon toga joj je strgao odeću, stavio ruku preko usta, i silovao je.

U toku silovanja, Lađevac je više od 30 puta krvnički izujedao devojku po butinama, licu, rukama, trbuhu... Prema rečima devojke, nasilnik je pustio da ide kući, ali joj je zapretio da će je ubiti ako nešto kaže

Nesrećnu devojku su ukućani odevli u bolnicu gde je nakon pregelda konstatovano da je silovana.

Istraga je u toku, a Leđevac će ostati u pritvoru zasad.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.